Älskar dig gumman! <3

först va planen att jag skulle vara med Annie fredag till lördag och Malin lördag till söndag. Annie kom till mig på fredag kväll. Vi lagade mat, köpte godis, chips och cola :$ Hihi, tjockisar xD Men sen så började Annie må jätte illa och typ mådde skit :( Men vi åkte och tanka och så. Men sen när vi va i hallonbergen så spydde hon :O Jag blev skit ledsen för det detydde att hon skulle behöva åka hem :( så vi åkte hem till mig, hon hämta sin väska och sen så väntade vi på taxin som skulle komma och hämta henne. Sen så va jag själv :O Men då så som tur var så hade Malin kommit hem från sin mormor. Så vi gick ut! :D Först så skulle vi träffa Manne, men det blev inte så :/ Så då ringde jag AndreasR xD och då va han i Ekensberg så då åkte vi dit. Där va det typ massa gamla bakanta från Ekensberg när man gick där vettu :P så det va rätt så roligt att träffa alla :D Sen så åkte jag hem till mig och Malin hem till sig. På lördagen så skulle jag vara med Malin igen :D Men jag sega som fan xD Typ duscha vid 4 och shit! Så Malin va lite sur på mig :$ Men aja, jag blev klar till slut ialla fall :D Sen så ringde jag Manne, för vi skulle ha varit med dem, men då fick jag höra att de skulle vara på flaten :o Men de orka inte jag åka till :O Så jag och Malin ringde Fredrik islt. så vi åkte till han :) Men det visa sig va skit tråkigt!!! xD Så vi åkte hem och kolla på film till 06:30! :D Det va skit kul! Så idag vakna jag vid 14:30 Hahahaha! Men aja, det blev ju sent igår :$ Nu sitter jag och pluggar KEMI! :( Spur nästan av uttråkning xD Det är iala fall sjukt tråkigt! imorn så vet jag inte alls vad jag ska göra. Juste, va sjuk torsdag, fredag :( Jävla migrän asså! Ngn som vill ta den ifrån mig!? Men aja, får hoppas att jag inte måste göra NO-provet direkt på måndag! är inte riktigt förbered :$ Haha, bara för att jag skriver att jag hoppas att jag inte komemr få det så kommer jag säkert få det! Aja, skit samma, det får gå som det går!



XOXO Sofie

Idrottsdag! :(

Hade idrottsdag! Ucsh, det är nästan så att man bara vill FLY! men aja, det gick rätt bra endå. På eftermiddan träffa jag Malin Älsklingen lite! :) <3 Sen så efter det så ha jag bara suttit hemma och pluggat! Då jag fick panik när Linnea sa att krönikan skulle vara klar tills imorn :O DAMP jag får på vår svenskalärare alltså!


Är inte det här den typ sötaste bilden på Amanda! xD

XOXO Sofie

Panik!

länge sen man skrev asså! Vet inte varför det inte har blivit av, jag har lixom inte haft tid bara. De senaste veckorna har varit kaotiska. Jag va sjuk hela förra veckan och har inte alls mått bra denna vecka! har så jävla mycket att tänka på just nu :( Men jag ser fram emot helgen med slappande och skrattande dagar! hoppas att jag hinner ta det lungt eftersom att jag har hur mycket läxor som helst. Jag är trött på allt just nu faktiskt! Jag känner bara för att åka bort! Ligga på en strand någonstans och bara ta det lungt och försöka finna lugnet igen! Det är konstigt hur stress och dåliga nyheter kan ändra ens humör och personlighet så drastiskt! men jag hoppas att allt löser sig så att man kan gå vidare med sitt liv!

     Har fått ett jobb ialla fall, ska sitta barnvakt varje Tisdag. Hoppas att Ossian på 4år kommer få mig att skratta lite. ett barn är PRECIS vad jag behöver idagens läge! Man får verkligen reda på vilka e´ns vänner är när man inte är på topp! Och jag Älskar er för det! <333333

XOXO Sofie


RSS 2.0