27 Mars

Hejsan,
Måste bara säga en sak. Jag hoppas att alla fattade att jag bara drev om de där med skräddarsy ditt matprogram. Det fungerar inte alls och är bara rent skitsnack. Hahaa vissa hade tydligen inte fattat det så jag tänkte att jag skulle nämna det. Hehe (a)

Det var länge sen jag skrev, jag vet. Men det har varit så grymt mycket. Jag har tränat, pluggat och vart med på massa andra saker. Datan min har knappt varit på en jag vet inte hur länge och om jag är inne på den så pluggar jag bara typ.
Idag började ett nytt hat växa inom mig. Ni som känner mig privat vet nog vad jag menar. Eller så har jag inte hunnit berätta det än, men det kommer nog ska du se..
Det är väldigt mycket i Sofies liv just nu. Både bra och dåliga saker. Men är överlag väldigt trött just nu..
Idag så ska jag förhoppningsvis vara med Emme, jag ska nog sova hos henne. Får se vad vi hittar på för roligt ;) Heheh

Men måste hem och prata med mina föräldrar först om en sak. Som sagt ett hat har växt inom mig och det är inte bra. Inte vad jag behövde just nu.
Hur kommer det sig att man får skit även om man egentligen inte gjort något. Men jag kan i alla fall säga att gamla lilla jag är som bortblåst. Om det ändå inte lönar sig varför då följa regler ?

Aja, nu ska jag göra annat. Sitter på mammas jobb, var tvungen att lämna en sak till henne. Tänkte då att jag skulle vara en snäll dotter och gå hem med henne sen :)
Skriver antagligen mera sen !

Ha en underbar fredag ! Och håll tummarna för att min också blir trevlig !! :)

22 Mars

Hejsan,
Idag ahr det hänt en del antar jag. Vaknade vid 12 kanske. Gick upp, kolla på tv sen inge mer. ringde Malin 12:43 för att kolla vad hon höll på med :) Självklart gjorde inte hon ett skit hon med. Hon väntade bara på att jag skulle ringa :D Haha.
Men i alla fall så skulle vi ses lite senare. Jag skulle nämligen ner och starta moppen och få igång den. För jag meanr efter några månaders stillastående så är allt lite svårstartat. Soppan va lite dålig och lite trög. Allt va lite trögt !
Men till slut fick jag igång henne !! Sen så gick hon som en pärla hon alltid varit !! Stolt alltså...

Sen kom Malin, vi åkte runt för att mjuka upp henne lite. Det är så otroligt roligt att köra moppe. Hade lömt hur roligt det var. Efter det så gick vi hem till mig och tittade på den film vi nästan kan utantill HITTA NEMO !! Asså det är den bästa filmen någonsin !! :D Sen så vid 18 typ fick vi hem till Malin och hade det trevligt hos henne. Hennes lillebror hade haft kalas så det fanns lite götitgt man kunde plocka. Hahaha neej men vi hade jätte kul..

Sen så kom vi in på vad jag ville ha för present. Och lite hur vi träffades och började umgås. Kom på att vi nästan hatade varandra innan vi blev vänner. Vi är så otroligt lika men ändå så olika. Båda vill vara ledare och få sin vilja igenom. Men när den andra var på precis samma sätt så blev vi rivaler. Har ingen aning om hur det sen kom sig att vi blev vänner. Men det blev vi i alla fall och det är jag jävligt glad över...
Det är bara så roligt att två personer som hatade varandra från början tillslut blev bästavänner och Älskar varandra mer än någon eller något annat... <333

Nu sitter jag här och kom nästan precis hem från Malin..
Imorn börjar jag 08:30 som vanligt. Har franska på eftermiddan det är det enda jag vet att jag har. Men jag är nästan säker på att jag har något på förmiddan :( MenMen, det får nog gå bra ändå. Ska gå vid 13:15 ändå, så det funkar !!
Klockan 19:00 ska jag infinna mig på Nautilus i Hallonbergen för att träna med en personligtränare. Det ska bli så jävla najs att få pusha sig själv igen..
Det va ett tag sen jag träna. Men det kommer gå skit bra. Får vi hoppas !! Haha xD

Nu ska jag göra lite annat. Tänkte plugga lite också..

Ha en god natt och en mysig morgon (om det ens existerar en mysig morgon så önskar jag dig en) <33

Skräddarsy ditt eget matprogram

Första gången ever jag faktiskt gick med och kollade på om det verkligen funkade. Fick ett bra matprogram och börjar gå efter det nu ! Fick bra med tips och så !! Få gratis hjälp !

http://www.nerivikt.nu/a-r/

22 Mars

Hejsan,
Ojda har jag inte skrivit sen i fredags :O Inte bra. Haha vet att det egentligen bara är så att jag missat lördagen eftersom att det är Söndag nu med 30 min xD Haha neej men kan man tänka sig att det redan är söndag  :O Det är katastrof !
Imorn/idag ska jag gå upp tidigt, neej för vet du va jag ska inte sova bort hela Söndagen. Jag ska gå upp 10 som senast. Jag hoppas att du håller tummarna för mig.. ! !:D
Idag så har jag jobbar ideelt hela dagen, från 09:00 till 16:00. Vissa tycker att jag är helt galen som gör det, men ser det som en investering för framtiden. Vet ni hur bra det ser ut på CV:t eller xD Haha kan redan fylla på det med 2 saker till.
Ibland gäller det att tänka smart redan från början. Har redan börjar planera på vad jag kan få in en fot i för organisation för att bredda mitt CV och skapa mig ett bredare och händelserikare arbete i framtiden..

Sen så vid 16:30 kom jag hem. Slängde mig utmattad i sängen framför tv:n. Vid 17:30 bestämer jag mig för att åka med till mina kusiner. Det är Sebastian på snart8, (skit söt, lik mig. Som om vi vore syskon) Natali på 4 och Matilda på typ 4 veckor. Så jävla söta !! :D
Spelade tvspel med Sebastian.. Tills han började mobba mig för att han utklassa mig i fotbollsspelet (a)
Då sa han att han ville ta en retur match, då sa jag neej för att han va elak..
han ba: Snälla. Jag bra: Okej, om jag får pussa och krama på dig !!
Han ba: NEEEEEJ!! TJEJBACILLER !!
HAHAHAHA det va länge sen en kille blev rädd när man pussa på han xD Hahaha
Sen så åkte vi hem. Då gick jag över till Malin, vi gjorde smoothies och titta på film !
Sen så nu är jag hemma. Sitter och snackar med lite folk och så. Ska precis gå in och ta bort sminket faktiskt!

Puss på dig !! <33


20 Mars

Nya akvariumet :)


20 Mars

Hej igen. Bestämde mig för att ta en lugnt kväll hemma. Jag och föräldrarna var på Helene´s Krog. Jag åt godaste HK Burgaren men grönsaker och ost :D Hihi det va skit gott. Första riktiga måltiden på jätte länge !
Sen så åkte vi hem och titta på Let´s Dance och åt Cheedar Popcorn och gjorde drinkar. Tror att det här är precis vad jag behöver just nu i dessa stressade tider....
Imorn ska jag vara i kyrkan vid 09:00. Att jag orkar egentligen, menmen, det är ju roligt. Imorn ska jag jobba med ungdomar som ska fylla 15 detta år. Alltså 94or. Det ska bli kul faktiskt. Får vse vad vi ska göra. Charlotta har säkert planerat något roligt.
Nu ska jag titta på mitt nya akvarium :) Ska på 8 till fiskar imorn. Har typ 9-10 nu !!

Ha en underbar fortsatt kväll !! <333

20 Mars

Hej Igen.
Idag har varit en händelselös dag så här långt. Va i skolan som vanligt 08:30. Hade musik på förmiddan. Vi fick spela massa olika instrument. Det va roligt haha :p Spela Bas och Piano.
Sen så på eftermiddan så hade jag egentligen prov, men har en överenskommelse med min SOlärare så jag ska göra det nästa fredag. Då ska jag äga alla andra. Neej men hoppas att jag inte är lika utbränd då....
Nu har jag i alla fall lagt på luren med mamma, har tillbringat de senaste minuterna med att övertala henne att vi ska gå och äta på Helene´s Krog på Fridhemsplan.
http://www.helenes.se/hantver/

Det är jätte god mat där så jag hoppas att vi får bord !! :D
Nu ska jag fortsätta lite med plugget faktiskt. Vill ta det lugnt i helgen så jag pluggar lite nu i stället..

Ha en trevlig helg ! <333


20 Mars

Hejsan,
Shit asså redan den 20 Mars, snart är det April. Gissa vad det betyder, lilla jag fyller 16 år. Den 4 April har jag rätt till att övningsköra, dricka alkohol i Tyskland, Turkiet och Danmark. Kanske fler länder men de vet inte jag. Haha :D
Nu ahr jag i alla fall gjort mig klar för skolan. Humöret idag är väl inte sådär på topp :/ Men hoppas att Marcus kan göra allt bättre senare idag. Men vi får se om vi ses över huvudtaget. Men man får väl hoppas på det bästa. Eftersom att jag somnade igår med blött hår så är mitt hår nu lockigt. Det va länge sen jag hade lockigt hår. MenMen, det får väl gå bra :P
snart ska jag iväg till tunnelbanan och se ut som en zombie med resten av Sveriges befolkning. Fyfan va skönt att det är helt om typ 6 timmar ! :D Det va inte alls så länge till....

Skriver mera senare idag hoppas jag ! <33

Hade glömt att en låt kunde väcka så många känslor samtidigt !



Amanda Jensen - Hallelujah

18 Mars

Varför får jag känslan av att något är fel ? Är det mitt fel ? Prata med mig snälla !! Jag vet inte vad jag ska ta mig till utan dig ! Vart är du ? <3

Hejsan,
Idag har varit en hemsk dag. Jag har stressat som fan... Vaknade 06:30 för att gå in i duschen. Vid 06:45 ungefär får jag värsta migränen på länge ! Där står jag med schampo i håret och flimmer framför ögonen. Ser knappt något. Men vad ska jag göra. Duschar klart, springer sedan in i mitt rum, drar ner persiennerna igen, tar mina piller och somnar i mörker ! FYFAN va jag hatar migrän...
Nu sitter jag framför datan med sprängande huvudvärk och försöker få ett stort jävla arbete klart. Det går skit för man kan ju inte precis säga att en dataskärm är vad man vill titta på när man har ont i huvudet. Men jag kunde inte låta bli att blogga lite. Så nu tycker jag att vi alla tycker synd om mig !! Haha (a)

Idag har jag ätit färdignudlar, det är vad jag har ätit på hela dagen :( Hoppas att jag får tillbaka min aptit imorn ! Annars kommer det bara gå neråt. 2 dagar utan mat blir snabbt en vana. Häller i alla fall i mig massa Multivitamin Juice. Inte för att jag tror att det är så mycket vitaminer i den, utan för att det är det enda som är gott just nu...

Skriver mer sen, måste plugga nu ! :(

Puss och god natt ! <3

Kvälls titt på Youtube

Inte bra för den Amerikanska polisen alltså ! Haha


Hahah bara jag som hoppa till ? (a) Heheh


HAHAHAHAAHAHAHAHAHAH !!!!

You know that love can do you like a shotgun..



Who told you love is the Alfa and Omega?
And that your heart will lead you to the only one?
It's a curse, it's the hammer that will break you,
It's a poison hidden in a bon bon

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and deceases
You know that love can do you like a shotgun

Can't resist them, the sailors and the soldiers
Taking aim, a rabbit on a rifle range
Pay no mind to what your mama told you
You're the fool who's chasing down the candy cane

it's a riddle how lovers can stay alive
but we bloom and breathe in all decline

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
So bring it on; wars and deceases
You know that love can do you like a shotgun

o, oh no
o, oh no

See the people heading for disaster
standing in line just looking for a little fun
love is a fire, a hot hot blaster
with a vengeance burning in the Kongo sun


We'll believe there's trust in strangers
any monkey looking like a saviour
It's a riddle how
we're still living now
Oh, how little we know, oh

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
so bring it on; wars and deceases
You know that love can do you like a shotgun

18 Mars

Hello
Idag så kom jag till skolan i tid, eller kanske 5 min sen eller ngt sånt (a)
Sen så på förmiddan hade jag muntligredovisning hurruvida ens samhällsstånd skulle få mer makt i samhället under stormaktstiden. Jag slakta !! :D
Haha neej men jag lovar, jag slakta alla !
Sen så under lunchen fick jag reda på lite saker som jag verkligen inte trodde om en person. Men jag antar att alla är falska !
På eftermiddan så skulle jag egentligen gått till Armémuseeumet. Men jag stanna kvar i skolan och gjorde en interjuv med ett företag som sökte personer till en ny film. Han som spelade Tzatsiki i filmerna :O Han va supersnygg !! :O
Hehe det gick väl sådär för mig ! :p (a)
Efter det så åkte jag en snabbis till Solna Centrum för att kolla på korsetten till min klänning.
Funderar på om jag ska gå på Årsmötet i Svenska Kyrkan vid 19 eller inte. Jag är fortfarande osäker. Men man får gratis fika ! :D Hahahha.. xD

Skriver sen, ska kolla på Grey´s Anatomy ! :) <33


18 Mars

Hej igen
Satt och tittade lite på internet när jag såg det här. Det är alltså ett nytt nagellack som man placerar på som lösnaglar. Det är tydligen 2009s nyteknologiska nagellack. Aningen fundersam om det verkligen fungerar. Men vafan, det kanske det gör. Men det verkar enklare att bara måla naglarna. Kommer kunna köpas på KICKS..




Puss och kram ! <33

18 Mars 2009

Hejsan
Idag står jag inför två dileman, antingen kan jag gå på Årsmöte och komma ännu mer efter i projektet. Eller så kan jag stanna hemma och försöka plugga. Tveksamt att jag kommer kunna sitta hela kvällen dock. Om jag går på Årsmötet så kan jag plugga mellan 16 - 18 och mellan 21 - 23. Vi får se vad jag väljer, inte allid det lättaste valet.
Men i alla fall, nu sitter jag här och skriver nästan klar med allt som behövs göras innan man går till skolan.
Juste, jag gör en experiment om hur många som ser om jag har foundation eller inte. Jag har inte haft det på 3 dagar. Ingen har sakt ngt men de kanske inte vågar. Hahah neej men jag orkar inte göra mig iordning för mycket för skolan. Det finns ändå ingen man vill ska titta på en extra mycket. Hahah
Men nu ska jag i alla fall ta på lite mascara och sen så är jag nöjd. Juste måste drick min smoothie också. MUMS !

Ha en underbar dag ! <333

Sofie Adlerz pluggar

Hej Igen
Jaa tro det eller ej men jag och mamma har pluggat. Hon satt och läste i böcker och jag formulerade och läste andra böcker. Jag måste ta många pauser eftersom att jag blir stirrig och måste röra på mig hela tiden. blir typ trött på 3 sek. Men jag får lite gjort. Jag tror att jag typ är utbränd eller ngt. Men så blir det väl om man pressar sig själv för mkt eller något. Men jag hoppas att det går över snart. Någon som har ett bra tips på hur jag ska göra för att kunna plugga och få mer harmoni i kroppen !?
Ska snart gå och plugga igen, tänkte bara skriva hur bra det går ! Hahah :D Jag brukar kunna plugga och är väldigt noga med skolan, men på sista tiden så har det bara inte gått. :/
Skriver senare kanske :)

Massa pussar ! <33

17 Mars

Hejsan, idag har det varit en mycket lugn dag. Eftersom att jag inte hade några lektioner på förmiddan kunde jag stanna hemma och plugga hemma. Det gick väl så där, fick lite gjort. Sen så åkte jag till Solna Hallen för att ha idrott vid 13:00. Somna nästan på bussen. Haha
vi hade styrketräning i 1 timme typ. Det va roligt faktiskt. Sen så fick vi ett papper och sen så var det bara att åka hem. nör jag kom hem så va jag lite sugen på något gott. Så jag bestämde mig för att göra en smoothie. Den blev skit god!! MUMS big time !

Ingridienser:
Hallon
Mango
Ananas
Blåbär
Jordgubbsyoughurt
och apelsin juice.
Pricken över it va KOKOS !! Det gör hela drinken mycket god !! :D



Nu sitter jag och kollar på tv lite. Ska plugga snart så att jag blir klar med det här fucking projketet snart. Det är sjukt mkt!

Massa pussar och kramar ! <33

16 Mars

Hej igen
Kan inte precis komma med goda nyheter när det gäller pluggandet. Får black out och fingrarna vet inte vad de ska skriva så fort jag öppnar dokumentet. Men imorn ska mamma hjälpa mig att plugga, så vi får hoppas att det går bra. Jag är i alla fall mycket trött just nu. Tycker lite synd om Marcus som får stå ut med mig just nu. Men i alla fall, jag får gott göra han när vi träffas, får vara extra trevlig ! <3
Ska försöka skriva ner lite instuderingsfrågor du i sängen och sen bara sova..
Imorn har jag bara idrott så kan välja mellan att stanna hemma och åka direkt till idrotten vid 13, eller åka till skolan och plugga som fan, fast då själv eftersom att alla andra typ komemr vara hemma. får ju mkt gjort i alla fall. Får se hur jag gör !?

God natt och hoppas att allt är lite bättre för dig ! <3


Sunset

It´s like a sunset, it ends quickly and you always end up wanting more..

16 Mars

Hello !

Idag va det nationella ! Det hade jag helt glömt bort. Fick ett sms av Sara imorse vid 08:00. Jag svar typ så här. 
 
Sara:
Hejsan :) Taggad över nationella ? ;) <3
Sofie:
Hello :) Nationella :O Vadå nationella :O Hahahah <3
Sara:
Jaa, det är nationella idag ! Haha <3
Sofie:
aha, hehe (a) Taggad som fan !! :D <3

hahahahah xD
Bra att man har koll va (a)
neej men nu sitter jag här hemma och ska plugga, men det går skit. Jag får väl ta och ta mig i kragen snart!! Ngn får skälla ut mig eller ngt. Skriver mer ikväll och berättar hur det gick, om ngn skällde ut mig eller om jag tog mig i kragen. 1 problem bara, har ingen krage, men dte går nog skit bra ändå !! :D
haha förlåt för mig otroligt torra humor (a)

Höres sen ! :) <33

15 Mars 2009

Hejsan..

Sitter på tunnelbanan, klockan är sent på kvällen och jag kommer på att jag har sjukt mycket kvar i projketet. Jag menar sjukt mycket. Jag orkar fan inte plugga längre !!
Behöver vila från skolan ett tag...
Det är dock omöjligt. Hela mitt SO betyg ligger ju nästan på det här arbetet. MenMen, får se om jag sitter hela kvällen idag gjorde ju allt annat än plugga igår (a)
Hehe, men nu sitter jag och ska försöka plugga, har dock msn och FB uppe också (a) Det är aningen svårt att fokusera!
Fryser hemskt också :O Nää men nu känner jag att jag börjar skriva om obotat korkade saker.

Ha det så gött !! :D <333

13 Mars

Nu måste jag springa iväg annars kommer Miss Budai ringa och skälla ut mig (a) Hehe!! puss <3



13 Mars 2009

Hello !
Idag har varit en skit skön dag. började vid 08:45 då jag hade nationella. Höll på med första provet till 10:30. Då vi gick och åt. Hade sedan nästa prov vid 11:00. Det höll på till typ 12:00. Efter det så slutade vi ! :D Hihi så jag och Tina åkte in till Kista för att köpa Malins biljett. Sen så gick vi runt och tittade på saker. Sen så tog vi en fika. Sen så åkte jag hem :D Kom precis hem..
så nu sitter jag här och har precis målat naglarna och tänker ! :D Måste plugga också.. Det har jag bestämt mig för att jag ska göra inna jag ska på bio vid 21:00. Eller vi ska ju åka tidigare.
Skriver mer när jag kommer hem sen :)

Puss <3

You can tell everybody, this is your song !



I hope you dont mind, I hope you dont mind that I put down in words how wonderful life is when your in this world !

12 Mars 2009

Shuue.
Just nu är jag jätte trött. Kan dock inte bara gå och lägga mig i sängen och sova. Måste plugga. Har inte rikigt kommit gång med projketet. Det går rikigt segt den här gången. MenMen, det är skit mycket att göra. Jag skrev ju om vad jag har att göra den 4 Mars. Men asså det går rätt bra ändå. Jag har typ all den basfakta jag behöver för att skriva mitt arbete och för att jag ska kunna analysera alla de olika delarna ordentligt. Har i alla fall börjat skriva idag, typ precis. Hehe (a)
Det är ju faktiskt ett ämne som jag tycker är roligt så jag fattar inte varför jag inte orkar göra något. Det är så mycket annat just nu som är mycket roligare. Satsar på det i stället. Men asså det är ju mitt slutbetyg i SO för grundskolan så jag måste satsa. Jag kan inte sänka mig, då kommer jag gå in i djup deprission. Hehe (a) Neej men jag vill inte faila nu i slutet.
Nog jag ska nog sluta deppa nu och få panik genom att tänka på det. idag har varit en rätt rolig dag faktiskt. haha det va länge sen jag skrev det :P Neej men på förmiddan så hade jag Estet... Jag har nästan gjort klart min tavla nu !! :D Kommer fota den då ni får se den !
Sen så efter det så gick jag hem till Linnea och pluggade och gick sedan till simhallen och hade idrott. Det va skit kul !! :D Sen så skulle jag jobba vid 16:30... Det va kul de med ! :)
Nu sitter jag och pluggar som sagt. Tänkte bara skriva ett litet inlägg. Imorn är det nationella hela dagen. efter det så slutar vi. Då ska jag spörta in till Kista och fixa en biljett till Malin. Haha men vi får se hur det blir. Allt är lite osäkert just nu. :p

PS. Jag älskar dig mer än ngn annan gumman. Hur sur jag än är så ska du veta att du alltid kommer vara den person som betyder mest för mig. Du är den enda som kan få mig att lysa upp och tro att allt ska lösa sig ! Du är skälet till att jag går upp på morgonen ! Lova mig att du alltid finns där för mig !? <333

12 Mars 2009

God morgon, tidig morgon det blev idag asså. Fick till och med lite tid över ! Så jag tänkte skriva i bloggen på morgonen för andra gången. Igår så kom det två från Etiopien och pratade. Det va väldigt intressant, sen så fick man smaka på mat ! MUMSI. Haha det va jätte gott. Mina smaklökar brann sen :D Hihi !
Men i alla fall, sen så kom jag hem och satte mig lite framför datan, duschade och la mig sedan i sängen och snacka med Marcus i telefon. Sen vid typ 23:30 så sov jag som en stock. Asså jag lovar, jag är fett trött nu för tiden. Men det är väl för att jag har ngt virus i kroppen. Hoppas att jag inte smittat Söting bara (a) Eftersom att Malin har smittat mig och vi har knappt rört varandra. MenMen, det blir nog bra :)
Idag vaknade jag vid 06:30 eller jag blev ju väckt såklart. Av min fucking väckarklocka. Hatar att den fungerar varje dag. Hehe (a)
Men sen så hoppade jag in i duschen och sen så gjorde jag mig iordning. Kommer dock inte ha smink på mig idag :O vi har simning så jag kan ju inte ha smink som blir fläckigt och riner. Hehe okejokejda, jag har mascara (a)
Nu har jag i alla fall packat allt jag ska ha med mig. Fick ta den stor väskan :o Har så sjukt mycket böcker och skolgrejer. Om jag då också skulle få plats med badkläder och 2 handdukar så va jag tvungen att trolla fram den stora väskan (eller hehe, ta ner den från skåper)

Nu ska jag snart få till tunnelbanan och åka till skolan. På förmiddan har jag Estet och på eftermiddan föreläsning och idrott. SUCK !! MenMen, jag överlever !
Juste, ska jobba sen vid 16:30 !

Ha en underbar dag ! <3

11 Mars 2009

Hejsan,
Idag har varit världens sugigaste dag. Även om jag kanske säger det varje dag så är det bara för dig att lee och se gld ut... Heheh neej men igår så somna jag typ 23:30 med illa mående och mådde allmänt dåligt. Vakna idag med illa mående och spykänsla. Asså jag skyller på Malin Budai !! Det är klart att det är hennes fel :O Vem är det som ligger hemma och mår typ jätte dåligt. Det är typ Malin Budai !! Och nu så ligger jag hemma och mår jätte dåligt !! DUMMA HENNE !! hehe (a) Neej men jag älskar henne ändå (säger vi) ;) Hahah <3333
Men så jag va hemma idag. Vid 16 typ ringde Tina och frågade om jag skulle åka till Kista och hämta ut biljetten tills på Fredag. Ska ju på bio då. Man var typ tvungen att hämta den för att det är typ premiär eller ngt sånt. Jag vet faktiskt inte. följer bara med för att Tina fråga xD Jag ska inte säga varför hon ville att jag ska följa med. Hehhe (a) Neej men som vän så ställer jag upp...
Hon mötte mig i alla fall och följde med mig in och hämtade den. Mår lite bättre faktiskt.
Nu ska jag snart iväg och möta Malin för att gå till SKU. Idag kommer det nog bli skit kul :D
Skriver mer ikväll !
Ska i alla fall sminka mig lite mer och sen så ska jag dra mig. Ska möta henne 18:40 :)

Ha det så gött !! <33

10 Mars 2009

Hejsan.
Dagen började som en fucking skit dag :( Tappa bort mitt busskort :( Så jag va tvungen att springa runt överallt för att hitta det.
08:00 Jag tar upp kortet för att dra det i spärren.
08:05 Jag går av tunnelbanan.
08:15 Jag ska visa busskortet då jag ska gå på bussen. Det finns inte. PANIK !!!
08:20 Springer av bussen och går tillbaka för att leta efter busskortet.
08:30 Får sprängande huvudvärk av stressandet...
08:45 Åker hem för att jag har så sjukt ont i huvudet och måste polisanmäla allt.
09:00 Jag sitter framför datan och polisanmäler att det är borta och anmäler på SL.se
09:10 Ringer till SL för att kolla hur jag snabbast kan få ett busskort. Får till svar att jag skulle faxa papprena innan 15:00
10:00 Går till mammas jobb för att faxa de där skit papprena. MED SPRÄNGANDE HUVUDVÄRK !!
11:15 Är tillbaka hemma och slänger mig i sängen och sover :( ! !
14:30 Marcus kommer och tröstar mig !! Allt blir bra ! :D <33

Jag får mitt busskort imorn ! :D Hihi.
På fredag ska jag på bio med Tina och mfl..

Massa pussar ! <333

Min längtan har fört mig hit !



Molly Sanden - Gabriellas Sång

9 Mars 2009

Hejsan idag har varit en minst sagt lång och tråkig dag. Eller asså dagen slutade ju bra (a)
I skolan hade jag på förmiddan ingenting så medans alla mina vänner drog hem så åkte jag till biblioteket. Kunde inte åka hem eftersom att jag har FUCKING franska på eftermiddan. Men i alla fall, jag hitta mkt av det jag behövde, så det va bra :)
Sen så åkte jag och åt lunch med Yuri, hade sedan en föreläsning vid 12:30 och sedan franska vid 13:15. Det va trögt som fan !! USCH OCH FY !! Haha
Men sen så ringde jag Marcus :D SÖTING !! Åkte in till stan, köpte bikinin som jag hade kollat på innan. Sen så åkte jag hem till han. :) MYSFAKTOR! :D Hehe (a) Neej men han är så söt !
Sen så hämta far min mig och vi åkte till Max och käka :) MUMS, då blev det helt plötsligt tjockisfaktor. Hahah xD
Men nu sitter jag här och ska snart lägga mig i sängen och läsa 3 tjocka böcker som jag ska ha som bakargument i mitt arbete. Du vet jag är smart, men allt vet jag inte. Haha...

Ha en så trevlig kväll ! <33

8 Mars

Hejsan :)
Det är stor deprissionsfaktor på att det är söndagkväll och jag har inte ens rört pluggböckerna. Men asså jag orkar inte :O Jag brukar vara fett duktig på att plugga och få saker gjort. Men de senaste månaderna har luften varit slut. Lägligt också när slutbetyget i 9an ligger på detta projekt. MenMen, det blir nog bra. Får ta ett snack med Soläraren och berätta för henne precis hu det ligger till.
Just nu sitter jag och bloggar (som om ni inte redan visste de xD) och kollar på I Robot. Den är faktiskt bra :)
Dagen har faktiskt varit väldigt händelsefull :O Träffat på människor som jag verkligen hoppats att jag aldrig skulle träffa på igen :O (a) och såna som jag vill träffa igen ! Hehe
Neej men asså dagen började vid 14:30 hehe. Då jag började jobba. Jobba till typ 16:30. Det blve inte så långt idag. Men det va skönt. Så då bestämer jag mig för att åka och träffa Malin som är med Mattias och lite av hans kompisar. Det börjar med att jag på tunnelbanestationen, tekniska högskolan, Sätter mig på en bänk som sedan blir full av 3 MÄN. Två på ena sidan och en på den andra. En av de två männen tar sedan fram en mobil och börjar fota mig. Jag plockar snabbt som fan upp mobilen och ringer Malin samtidigt som jag nästan sprinegr till andra sidan perongen. Som tur var så kom det två väktare så dom kom inte efter mig. FYFAN !!
Sen så kommer tåget, men vad händer då :O En person som jag verkligen inte vill träffa kliver på. Jag har ingen aning om han såg mig eller inte. MenMen. HAHAHAH tänk om han läser min blogg xD ! SYND !!  MenMen, sitter där lite diskret och försöker göra så att vi inte får ögonkontakt. Kliver sedan av i Slussen. Ska sedan på en annan Tunnelbana vid slussen. Tro det eller ej, men där är 3 personer jag känner igen xD Heheh inga man precis säger hej till så det gjorde det så jävla pinsamt. Hahaha men då så har jag min tappre riddare på vit häst, Malin som man kan ringa till. Hahah xD Men sen i alla fall så går jag av vid globen och träffar dem :D Hahaha så det gick skit bra ! :D

Efter det så åkte jag och Malin runt lite, men slutade kvällen med Björn Gustafssons DVD och en semla :D Haha MUMS !! Nu har Malin precis gått hem och jag ska ringa Marcus :) Imorn är det shoppa ny bikini som gäller.

Hörs imorn ! :) <333

8 Mars

Hejsan, ska snart springa iväg till bussen som ska ta mig till jobbet. Vaknade vid 12:00 typ. Så jag är rätt så snabb när det gäller att göra mig iordning. Hahah (a) Ska jobba vid 14:30 så det är snart det. Jag vet inte riktigt när jag slutar men jag skulle tippa på att det blir vid 18:00. Hoppas att det går bra, precis som alla andra gånger. Haha
Efter så vet jag inte rikigt vad jag ska göra, kanske måste plugga men vi får se. Ska kanske träffa Marcus. :)
Jag skrev inte igår för att igår låg jag i min säng hela dagen med illamående och trötthet. Vettefan va det va. Men mådde lite bättre på kvällen, och tur va ju det eftersom att mina kusiner kom till oss då. Det va trevligt faktiskt. Har inte träffat dem på jag vet inte hur länge. Lite dåligt asså !
Men idag mår jag bättre, och firar det med att jobba. Haha. neej men det kommer lägligt eftersom att jag måste köpa en ny bikini. Har simning på Torsdag med skolan. SUCK !! Verkligen. !!

Men nu måste jag springa iväg till bussen. Hoppas att du får en trevlig dag ! :) <33


7 Mars

Hihi nu är det lördag :O Va hemskt !! Haha
Fast lördagen har precis börjat tack och lov. Föresten, tack och lov vilket roligt ord. Eller är det verkligen ett ord, det är ju 3 ord :O Hihihi va roligt !! :D

Idag så har det varit världens tråkigaste dag, eller bara dagen va tråkig, kvällen va rolig :D
Mötte Emme efter skolan, vi åkte till solna och de där, men det vet ni redan :D
Sen så vid 19:00 så åkte jag in för att hjälpa Linnea på hennes jobb, samt för att stula (hihi ännu ett roligt ord) bullar ! :D
Mums, fick semlor, chokladboll och toscabeskvi ! :D MUMS !! :D
Drack massa kaffe också :D Hihi svart ! Eller det va pyttepyttepytte lite mjölk !
Sen så kom Malin. Linnea åkte hem så jag va med henne ! Hihi vi har alltid kul ! Sen så kom jag hem :O Och vet ni vad som hände då :O min fisk va borta. Eller asså jag har många fiskar, men det är en fisk som va skadad så jag tog ut den ur akvariet och stoppa den i en skål (jaa, det är en kampfisk så den kan leva i en skål) Men sen så när jag kom hem så va den borta :O Jag och Malin leta överallt efter den men vi hitta den inte :O Så ngnstans finns det en fisk :O Så asså jag tänkte att jag skulle sova hos ngn annan i natt ! :D Hihi jag vet hos vem !! :D

Haha men nu ska jag kolla på tv !! :D
Ha en underbar lördag !! :D

(ursäkta det sätt jag skriver på idag, har mina skäl) xD

6 Mars

Hejsan, idag har väl varit sådär. Är dock otroligt trött. Somna nästan när jag och Emme satt och kolla på tv. Slutade skolan vid 14:00. Då mötte jag Emme och vi åkte in till Solna Centrum och skulle leta efter en korsett till mig. Jag har hittat en på Twilfit förut, men jag skulle kolla om jag hitta ngn annan så att jag har valmöjligheter. Men jag hitta ingen :O Det hade varit så bra om Oups legat kvar i Solna. Det dumma är bara att den inte får se för underklädesliknande ut, eftersom att det ska vara själva överdelen på min klänning. Så den måste vara rätt diskret. Men jag hoppas att det blir bra :D
Så när jag inte hitta ngn så åkte vi till Kista och kolla där. Där hitta jag typ ngn, men ska åka tillbaka under denna månad då det kommer in en helt ny modell som jag tror kan vara bra ! :)
vi gick runt där och kollade, sen så kollade jag på skor :D Man kan ju inte ha en klänning utan skor jö :D Hitta ett par skit snygga för 500:- på Bianco Footwear ! SKITFINA !! Måste ha dem ! Haha
Efter det så va vi trötta och hungriga så vi åkte hem till mig och åt lite, satte ner våra söta små rumpor i soffan och halvsov. Haha kolla på The Simpsons !! :D
Snart, eller vid 18:30 typ ska jag åka in till Hornstull till Linnea och fika med henne :)
Får se vad jag gör efter det !

Ha en underbar kväll !! :D <333

5 Mars

Hejsan

Vaknade precis. Skulle ha gått till skolan men vaknade med migrän :( Deprission som fan ! vi får se hur det blir ikväll. men vi får se :/ Hoppas att jag mår bättre snart :(

Massa pussar !! <333

4 Mars

Hejsan,
Kom precis hem. Möter min storasyster pratar lite med henne och sen så går jag in hit. Hahah. Intressant va :o Hahaha
Neej men idag har varit en rolig dag, i skolan menar jag. Eller det jag egentligen menar är då jag pratade med mina vänner, själva skolgrejjerna va skittråkiga. Vi hade projektuppstart. FYFAN va tråkigt det va ! MenMen det är vad man måste gå igenom. Haha snart är det lov igen ! :D
I projektet har vi 3 uppdrag alla handlar om stormaktstiden det är då mellan 1520 - 1718
1. Besvara instuderingsfrågorna till tidsperioden 1520-1718. Prov vecka 12 (fredag)
2. Man blir tilldelad en ståndroll. Alltså bonde, borgare, adel, präst eller kunglig. Jag blev bonde. Det som är bra är att det finns många olika argument till varför bönderna borde få mer makt i samhället. Vecka 12 ska vi ha en gruppdiskussion där alla har olika stånd. Vi ska debutera om varför just mitt stånd ska få mer makt i samhället.
3. Jag ska välja 3 röda trådar (områden) och ska sedan göra nedslag i 4 olika tidsperioder. Detta ska vara klart vecka 12.

Det är mycket och är inte precis lätta :/ MenMen vi får se hur det går :) Önska mig lycka till. Eller haha önska alla 9or i Vittra lycka till xD Hahah

Vid 18:30 ska jag på informationsmöte inför Taize resan i sommar :)

Ha en fortsatt trevlig kväll !! :D<33

4 Mars

Hejsan, jaa då va det premier för morgonskrivandet. Haha neej men det slog mig idag när jag stod och bortsade tänderna att jag aldrig skrivit innan jag gått till skolan..
Så nu gör jag det. Har egentligen inte tid men vafan. Ska gå vid 07:50 om 10 min :)
Idag börjar skolan. Undra vad mina lärare hittar på för skoj nu såhär på projektuppstarten. De skruker ju hitta på roliga saker. Har ett projekt nu på 3 veckor tror jag att det var. Men vi får se.
Igår sov jag faktiskt rätt så bra. Somna väl vid 01:00, det är bra för att vara mig. Har du kanske något tips på hur jag kan somna tidigare?
Idag ska jag på Táizeinformationsmöte. Jättekul !
På torsdag fyller min storasyster 19år. Ajda, inte kul. Haha neej men jag kommer komma hem först vid 19:30. Hehe (a)
så det blir väl lite fika och presenter. Fast inga till mig :O Haha jag får vänta 31 dagar ! :D

Kanske borde ha en nedräkning via bloggen !? Hum, får tänka på det ! Haha

Ha en underbar dag så skriver jag mer sen !! <33

3 Mars

Hello
Dagen blev väl inte precis som det var planerat med det gör inget :D
Annie hade tydligen missuppfattat vad det va för möte så det tog alldeles för lång tid. MenMen får träffa henne ngn annan dag :)
Ringde bästavän i stället. Hon skulle till sjukgymnasten så jag drog med henne dit. Haha satt i princip och kolla på när skadade idrottsmänniskor tränade. Inte alls illa de ;) Hahah
Sen så skämde jag ju ut oss när vi gick till tunnelbanan. Men det gör jag ju alltid. Förstår inte alltid hur Malin klarar att umgås med mig xD Fast då kanske jag ska ha i tanken att hon inte är så perfekt hon heller ! Hon kommer också med sina sjuka saker ! Men asså det är ju bara bra att vi har våra saker som gör att vi är helt sjuka i huvudet!! :D
Sen så på kvällen så kom Malin och hennes mamma till mig. Hennes mamma skulle snacka lite med min mamma om Aloe Vera (som min mor säljer) Det slutade med att vi satt mellan 18:30 och 22:00 och pratade om allt mellan himmel och jord. Det va riktigt trevligt faktiskt. Nu sitter jag här och skriver lite, men ska väl snart lägga mig i sängen. Skolan börjar ju imorn och jag har ju som ni redan vet inte sovit så jävla bra. Ska kanske ta och smsa Marcus lite. Söting !! <3
Hihi (a)

Ha en underbar kväll så hörs vi imorn !! :D <33



Runaway Love



Vissa texter fastnar !!
Va glad för det du har och älska lite mer !

3 Mars

Hejsan,
Vakna idag, eller jag hade satt klockan på 11:00. Efter en natt med kanske 2-3 timmar sömna vaknade jag med aningen ont i magen. MenMen, idag är planerna att Annie ska komma till mig vid 13 tiden. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra. Men om jag känner mig och Annie rätt så kommer det inte vara ett problem. Haha vi kommer nog ha skit kul.

Tänk på det här under dagen:

Om vi vet att vi kommer bli sårade varför kan vi då inte sluta söka efter kärleken ?

Jag vet inte om det egentligen finns ett svar på frågan. Men skriv gärna vad du tycker !?

Ha en underbar dag ! Skriver ikväll..

Massa pussar <333

PS. Kolla in den här bloggen!
http://lovebyhodmans.blogg.se/

2 Mars

Hejsan,

Klockan är 10:45 och jag vaknar skit pigg. Eftersom att jag är ledig så behöver jag inte stressa upp till skolan. Men i alla fall, 10:45 vaknar jag, vilket är otroligt tidigt för att vara Sofie. Det är som om jag drömt det men direkt när jag vaknar så får jag för mig att jag ska ringa min mormor och vara med henne. Så jag ringer henne och kollar vad hon gör. Klockan 11:45 är jag klar för att åka in till stan och möta henne. Vi går runt och kollar på kläder, men mest för att hitta en korsett till min avslutningsmidda.. :D Den klänningen kommer bli så jävla snygg !!
Jag hitta en i alla fall !! Happyface!
Efter det så gick vi till PUB och åt en brunch typ. Jag åt en jättegod omelett. MUMS !! haha
Sen så åt vi den godaste italienska glassen som finns i Gallerian. 2 kulor för 40kr :O MenMen det var det värt !
Sen så åkte jag faktiskt med henne hem, vi fixade lite saker hemma hos henne.

Ibland är det skönt att bara kunna umgås med sin mormor och bara ta det lugnt. Göra saker som man normalt inte gör.. Även om det är lite av ett no no att umgås med sin mormor så gör jag det ändå.. Jag menar, varför skulle man inte kunna umgås med sin mormor. Jag ska i alla fall ändra på det där !!

Juste, vi har haft inbrott på landet också.. Så jävla typiskt. Mor och far va tvugna att åka ut dit och städa. Det var inte så att ngn/ngra har tagit massa saker utan det va säkert ngn knarkare som bott där. Det va creapy.. Personen hade typ rakat sig, ätit upp lite av maten, druckit upp spriten och användt pappas kläder som han hade där. Dom/den hade även slagit sönder tvn, krukor, fönster, hällt ut pärlor över hela vardagsrummet, slängt ut sängkläder, yxat sönder dörren. Asså det är sjuka och helt onödiga saker. Men det äckligaste var nog att dom hade rakat sig med pappas raklödder och rakhyvel, borstat tänderna med tandborstarna och ätit på vårt poslin....
USCH OCH FY !!!
MenMen, får hoppas att det inte händer igen.....

Nu ska jag nog sätta mig ner och ta det lite lugnt i soffan eller ngt sånt. Hoppas att du har haft en trevlig första dag tillbaka i skolan efter lovet. Själv har man en ledig dag kvar ;)
Imorn komemr Annie sötaste till mig !! <3333


Massa pussar <3333

1 Mars

Hejsan

Haha nu var det Mars då. Kan inte riktigt säga att jag märker en sån där stor skillnad, för det är väl i mars våren ska komma !? Eller ? 
Men aja, utanför fönstret är det vinter. Solen skiner i alla fall, en underbar detalj !! :D Har saknat den så. 
Idag har jag varit med Marcus :) Det va riktigt kul ! :D Sitter nu här och skriver lite :p snackar med lite folk på msn och så. Snart ska jag väl kolla på film.. 
Är ledig imorn och på tisdag !!
Imorn skulle jag och ngra vänner egentligen spela laserdome, men vi blev för få så det blev inget :(
Så jag får se vad jag ska göra imorn, på tisdag ska jag i alla fall vara med Annie sötnosen !!
Nu är jag väldigt trött så jag ska nog lägga mig i sängen snart.

Ngn att tänka på:

5 kr är nästan samma sak som 6 kr, varför kan då inte världen gå under ?

Hahahah xD


Puss och kram på er ! <33

RSS 2.0