26/10

09:30 vaknade vi. Detta skulle bli en av de hemskaste dagarna i mitt liv (änså länge) vi åt fruskost och gjorde oss iordning.
12:30 va vi i Sachenhausen. ett arbetsläger lite utanför Berlin. När man kom in dit så märkte man genast att något hemskat hade hänt där. Det va helt tyst, kallt och ensamt. Det var nästan så att man började gråta bara av dofterna, miljön och känslan. När man gick runt och läste på skylltarna och såg dessa ställen, rummen som de bott i. Läkarhuset, allt var hemskt. Men jag känner nu att jag lite gick runt som i koma, det var för hemskt för att vara sant. Så det är nu allt känslor kommer fram, när jag ser bildern igen. Jag vet att jag har gått, tagit och tittat på samma saker som många judar, homosexuella och utsatta gjorde. Det vrider sig verkligen i magen när jag tänker på detta. Även om jag är glad att jag besökte Sachenhausen så är det ett minne som alltid kommer hemsöka mig. Men jag är glad att jag fick uppleva det med dig älsklingen! Du betyder allt för mig! <3






 17:00 åt vi middag på en skit mysig italiensk restaurang. Alla va jätte trevliga och vi hade jätte kul. Det va en bra kontrast och slut på den annars mycket hemska dagen. Plus att jag fick en hjärtformad pizza :D



01:00 låg vi alla i våra sängar sovande med hemska drömmar. Men vi har ju varandra så det gick bra!

Berlin 24/10 - 29/10 2008

Fredag 24/10 - 25/10
14:50
träffades på Centralen. Och självklart va jag och Malin lite sena xD
15:20 gick tåget ner till Malmö.



19:46
Vi är framme i Malmö. Vi fick välja mellan att äta på Burgerking eller Espresso House. Självklart tar man ju
Espresso House. En grillad macka och ett glas nypressad juice är underbart! Jag och Malin träffade några söta Skåningar också Haha! De andra bara garva åt oss! xD
21:32 går nattåget från Malmö ner till Berlin. Jag, Malin, Linnéa och Charlotta skulle dela kupe. Allt gick kit bra, tills vi skulle åka ombord med tåget på färjan. Malin som har klaostrofobi fick lite lätt panik och jag känd ehur nervositeten spännde sig i magen. Men det gick bra. Vi somna jätte fort.
25/10 06:30 blev vi väckta av konduktören, jag gick snabbt upp och in på toaletten innan alla andra hann komma. smart jag är asså! så alla andra fick stå i kö länge :P



07:00
va vi framme i Berlin, det va meningen att vi skulle vara framme. Det va egentligen meningen att vi skulle vara framme 06:04. MenMen...
07:30 står vi alla 20 minst lika trötta allihoppa och hoppas på gud att vi snart kan åka till huset vi hyrt. Men det måste köpas frukost först. Sen så måste vi ta massa olika pendeltåg och shit!! haha, men tillsist kom vi "hem". Det va skit skönt.
09:00 åt vi frukost och sen så gick vi upp till rummen för att bädda sängar och fixa annat.
11:45 lagade jag och några till Lunch. Det va rätt roligt!
14:00-16:30 hade vi guidad busstur. Det va som tur va på svenska för jag va trött som staken asså! Menmen, det va kul :)

                                                      
                                                           
                                                       
16:30 slutade bussturen och vi hamnade vid resterna av Berlinmuren. Vi kollade på en utställning där man kunde läsa om Nazismen och Hitlers utveckling. det va rätt intressant. Sen så gick vi vidare till Checkpoint Carlie och kollade.  vi tittade även på Gedächtnis-Kirche (läppstiftet och puderdosan)

            

19:00 åt vi middag på Kartoffelkiste i Europacenter.

                 
Ca 21:00 va vi hemma. Totalt döa efter dagen. alla sov typ vid 23:00 xD Haha!

....

Jag är fin för du har skapat mig.
Jag är dyrbar för att du älskar mig.
Skön är jag i dina ögon en ädelsten i din hand.
Därför kan det kvitta om någon säger att jag är värdelös och dum.
I mitt hjärta viskar du sanningen: att jag är värd mer än guld!
Jag är din ögonsten din hemliga skatt.
Du är glad att jag finns till.
Jag vill tacka dig så länge jag lever och aldrig glömma vem jag är.



XOXO Sofie


Berlin snart,

Satt bara och tänke på vad som händer i den snaraste framtiden. Kom på att nästa fredag vid denna tid så kommer jag sitta på ett tåg ner till Berlin!
Sen så kom jag och tänka på den lite mer närmare framtiden, och den ser dyster ut. Har hur mycket läxor som helst. Får säga upp kontaken med mina vänner för en helg och stänga av mobilen, hahha! För man måste ju sköta skolan.
Hur som heslt så är jag rätt stressad. Vore det inre för dig Gummsan så hade jag inte klarat av alla just nu. Vad har man inte vänner till.
Idag var jag hos tandläkaren på morgonen så jag kom inte till skolan förens till lunch. Skönt!
Så hade vi engelska hela eftermiddan, skit tråkigt. Sen så satt jag kvar i skolan för vid 16 typ så skulle jag hämta Ossian på dagis. (Jag är barnflicka) Så jag satt kva ri skolan för att få lite plugg klart. För jag visste ju att jag inte skulle kunna plugga när jag är med honom. Så fort jag typ gick utanför hans rum för att laga mat så hör man en söt liten röst ropasndes; OFIE! OFIE KOM! (Jag heter Sofie, men han kan inte säga det) Sååå söt! Så då är det bara att säga att man kommer om 3 sek, men det är inte alls bra tycker han, så då hör man små fötter som springer ner för trappan och ropar igen, OFIE, OFIE KOM! Så då är det bara att gå upp igen. Hahha, gud vad jag älskar barn!
Jag åkte hem vid 20:00 tiden. Det var skönt att sitta på en buss efter typ 4 timmars intensivlekande med bilar, flygplan och lego. Men det är bra att leka ibland, man känner sig som ett litet barn igen. Nu ska jag ialla fall sätta mig och läsa klart min bok och sen så ska jag väl ringa Malin.
Juste, i helgen så händer följande:
Fredag: Malin fyllde år i tisdags så jag ska hem till henne för att fira henne med hennes släkt.
Lördag: Jag ska plugga hela dagen, och sen så KANSKE med stora bokstäver, så kan jag och Malin gå ut (Jaa, jag tar det förgivet att Malin alltid kan vara med mmig när jag kan) Hahha!!
Söndag: Så ska jag och Malin åka hem förhoppningsvis till Fredrik (Malins ex) och kräva tillbaka lite saker. Om vi inte får dem så slår jag honom! så om ni hör att jag åkt dit för misshandel så är det nog inte ett rykte! Haha, skämt och sido!
Ska försöka ringa massa gamla kompisar i helgen också. Det är så många som man har tappat kontaken med, det är såå himla synd!



AV: Siirii@pa

XOXO Sofie

Underbar!

Haha, denna helg har varit underbar! xD
sorgligt nog så har jag varit hemma hela veckan :( Fucking Migrän! Menmen, jag va med Malin på tordagsakvällen, orka inte vara inne mer. så det sluta med att jag gick ut, utan smink, tovigt hår och vit i ansiktet xD Hahaha, KAOS! menmen, vem bryr sig! Vi gick runt bara, snacka och hade skit kul. vi satte oss på en fotbollsplan och drev som fan! Skratta högt! Älskar oss gumman! Sen så gick jag hem. På fredagen så skulle jag vara med malin på kvällen. På dan vettefan va jag gjorde xD Men på kvällen så skulle jag möta Malin vid 22, så inna va jag med Rönsen :) Vi hade lite kul :D
Sen så åkte jag in till stan och mötte Malin som hade varit hos Oliver. efter ett tag så kom Pone och Eme också :D Vi satt och hade lite kul, ringde runt lite och sånt :D Sen så va pone och Eme tvungna att åka hem så då gjorde dem de. Så då åkte jag och Malin till solna igen. Gick runt lite men sen så fick vi sug efter glass :D så då åkte vi till Max :p endast för att donken hade stängt :O vi satt där ett tag sen så började det bli sent så då är vi på väg hem. då kommer alla fest inbjudningar xD Menmen, vi va trötta som staken så vi sket i det :P Haha, Så vi åkte hem och somna nästan direkt xD På lördagen så va typ alla sura för att man dissat dem dagen före! Hihi sorry alla (a) Jag och Malin satt och chilla lite framför tvn. Sen så börja mobilen plinga igen för fest, men jag skulle åka och hämta pappa på arlanda, han ahr varit ute och rest vettu :O Cykelresa! Så det blev chillkväll för mig. elelr på kvällen vid typ 23 kom Malin :D Vi hade skit kul :D snacka och sånt :D Och sen så har vi idag också :P Idag har jag pluggat som ett litet sött Bi xD Haha, vet inte ritkigt hur det går ihop, emn det låter gulligt :D

XOXO Sofie

Malin Budai! <3

Förlåt för alla svek, förlåt för alla ord, förlåt för alla lögner! Förlåt för allt, jag önskar att jag skulle kunna ta tillbaka allt! Vad har hänt med oss? Klart att vi har kul, men det är inte som förr! Det känns som om vi vore gifta, vi bråkar om allt. JAG ÄLSKAR DIG!!! Utan dig bryter jag ihop. När du inte finns där kan jag inte sluta oroa mig, sluta undra, sluta beskylla mig själv för allt! Allt jag vill är att du ska förstå hur mycket du betyder för mig! Jag önskar bara att allt dåligt försvina, glömmas bort och grävas ner.  Du är det finaste jag ahr! Du är min glädje, mitt under, min ÄLSKLING! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! JAG ÄLSKAR DIG MALIN BUDAI! <333


Stress!

Denna veckan är inte ens slut och jag känner mig slutkörd :O Vi har hur mycket i skolan som helst! Det är nästan så att man får PANIK! Aja, det är bara att jobba :P Det känns nästan som att jag i början av varje period säger att allt är kaos och att vi har mer uppdrag än någonsin, men det kanske är så att det bara blir värre efter periodernas gång. Fast dte är sant, man blir ju bara äldre. Om ett halvår drygt, fyller jag 16 :O Haha, SVENSKA GATOR HERE I COME! :D Längtar som fan tills jag får övningsköra.
     Idag hade vi elevrådsfoto, ( Ja man är ju med i elevrådet x) imorn har vi klassfoto och på fredag är det spexfoto! Foto 3 dagar i rad och jag har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig :/ men men det löser väl sig får vi hoppas.
     idag va jag på Berlingruppen. Fast innan den så gick jag och Malin och punda i Sumpan xD haha, det slutade med att vi satt utanför Lindex och kommenterade Bilister och passerande människor, Sen såg jag Linnea gå på andra sidan gatan så jag ropa på henne, då kom hon och punda med oss lite xD Sen så gick vi till Berlingruppen :)  Efter den så skulle jag och Malin gå hem, det slutade med att jag och Malin gick med varsin telefon mot örat och gjorde planer inför helgen xD hahah, Men men, vi ska ju vara med varandra iallafall. Hopppas att Emelie hänkar bara :D
imorn så hoppas jag att allt löser sig med kläderna för mig :P Det kan ju inte vara så svårt att bara välja lite kläder!? Imorn kväll så ska jag sitta barnvakt åt Ossian :D ska hämta han på dagis 17:00 och sen så blir det att gå hem till honom och leka i 180 i ngra timmar, sen kommer man hem, även om man borde plugga så slutar det med att man ligger utslagen på sängen xD Haha, barn är för underbara! :D
Ha det gött!

XOXO Sofie


RSS 2.0