21 maj

Hejsan, länge sen jag vet. Idag var jag hos Linnea vid 13 för att föra klar filmen med Isa, Linnea och Yuri. Men vi blev inte klara. Men vi kom en bit på vägen. Ikväll ska jag vara med Malin, vi vet dock inte vad vi ska göra än, vi får se vad det blir.

Ha en trevlig kväll. <3

17 Maj

Hejsan, idag har jag inte gjort så mycket. Jag har pluggat lite och blivit klar med 2 arbeten. UNDERBART !! :D
Igår va ju jag och Carlos på bio, vi såg Änglar och Demoner. Den va riktigt bra! Alla borde se den.
Tack pojken min ! <33 Vi gick på Levinsky´s innan. Det va gott.
Nu ve jag inte riktigt vad jag ska göra. Men vi får se, vill hemifrån i alla fall. Kanske köpa lite smågodis det va länge sen jag åt det :)

Puss på dig <3

16 Maj

Hejsan, skrev inte igår, jag vet.
Men slutade efter redovisningen som höll på till typ 10:30. Efter det så drog jag hem en snabbis sen så åkte jag hem till Pojkvän. Va där till typ 00:00. Sen så cyklade jag hem. Riktigt onödigt tyckte jag, men mamma sa att jag var tvungen att komma hem. Vi kollade på film och lite så. Mycket trevligt.
Idag belv jag väckt vid typ 09:30 av mamma och pappa som höll på att slå som galningar i skåpen. (Okej de slog inte i skåpen men det låter som det när man stänger de, mycket irriterande)
Sen så har jag legat hemma hela dagen, har varit trött och haft ont i huvudet. I morse gjorde jag en misslyckad sats med Scones. Hade i alldeles för mycket salt, ni förstår nog!!
Snart ska jag och träffa Pojkvän igen, vi ska gå på bio och äta lite innan. Det står mellan Änglar och Demoner och Män som hatar kvinnor. Han valde ngn.
Men nu ska jag fortsätta göra mig iordning och kolla på Room Service :)

Puss på dig <3

To know Him Is to love him




To know know know him
Is to love love love him
Just to see that smile
Makes my life worthwhile
To know know know him
Is to love love love him
And I do, and I do, and I do

Oh, I'll be good to him
I'll bring joy to him
Everyone says there'll come a day
When I'll walk alongside of him
To know know know him
Is to love love love him
And I do, I really do, and I do

Why can't he see
How blind can he be
Someday he'll see
That he was meant for me

To know know know him
Is to love love love him
Just to see that smile
Makes my life worthwhile
To know know know him
Is to love love love him
And I do, I really do, and I do

14 Maj

Hejsan, idag had ejag den hemskaste migränen jag har haft på mycket länge. Nu mår jag lite bättre men mår fan inte bra. Sitter och pluggar lite lätt nu har ju inlämning imorn. Men aa det går väl sådär.
Ska skriva ut mina frågor nu och klistra upp dem på färgpapper. Sen så får vi se om jag skriver lite mer frågor när jag skriver reglerna sen. Var på Grekiskrestaurang idag, det var mycket gott. Åt lamm :)
Nu ska jag fortsätta plugga. Skriver mer imorn.
Puss på dig ! <3

13 Maj

Hejsan, kom precis hem. Satte mig vid datorn för att plugga men jag loggade in på msn så då var det kört. Men jag antar att jag ska logga ut snart och börja plugga. Skulle bara skriva lite här.
Dagen började med att jag hade handledning på förmiddan, men jag hade samtal med honom och sen så satt jag och jobbade med projektet. Det gick väldigt bra faktiskt. På eftermiddagen skulle jag till en konstutställning för att kolla på när konstfacket ställde ut massa saker. Det va väldigt konstigt men inspirerande och satte verkligen igång vissa tankebanor, även om jag var rätt uttråkad. Jag vet inte, men asså mordern konst tycker inte jag är konst.

Som ni ser är det ganska konstiga saker. Men jag tycker att ni ska kolla på utställningen om ni får chansen, lite coolt vissa saker.







Puss och kram på dig! <3


13 Maj

Hejsan, sitter i skolan redan vid denna tid faktiskt. skulle göra en grej men sen så kom jag på att jag glömde pengarna hemma. SUCK !
Så jag satte mig i skolan och skriver lite här, svarar på mail och ska plugga lite innan skolan börjar om 20 min. Det är faktiskt lite skönt att sitta här en stund.
Idag måste jag plugga efter skolan, har ca 50 frågor att skriva tills på fredag, SOM MINST!! Heheh men vi ska se att det kommer bli mycket bra. Jag har också ett hälsoprojekt och två hemkunskapsarbete som måste in. Så vi får se om jag hinner gå till kyrkan idag. Vore skönt, men om man inte hinner så gör man inte det.
Igår var jag hemma hos Carlos hela kvällen. Hade idrott på dagen så jag slutade vid 14. Egentligen skulle vi plugga, men det blev inte så....
Såg filmen "Säg att du älskar mig" ännu en gång, jag måste säga att filmen sög nu. Okej, handlingen är fett bra, men både skådespelarna och replikerna suger. Den va mycket bättre förra gången. MenMen, man blir bara mer kritisk med åren.
Juste, imorn har jag ett franskaprov också. OUPS !! Hehe neej men jag känner mig inte så förberedd, men vafan kan ju inte få IG hoppas jag i alla fall. Hoppas ju på att nå MVG men vi får se hur det blir. Prov är ju inte alltid min starka sida, hehe.

Nu ska jag skriva några frågor hade jag tänkt mig, (asså till NOn) Får se hur det går :)
Puss på dig ! <3


11 Maj

Hejsan, idag så var den ändå en ganska lugn dag. Var dock mycket trött. Satt nästan och sov på No föreläsningen. Udnerhöll mig med att skriva: BAJS !! Im lovin it. På Linneas arm xD Hihihi va busig man är. Haha neej men asså jag va trött och kunde inte fokusera, det va inte så att föreläsningen va dålig, jag vara vara okonsentrerad.
Sen på eftermiddagen hade jag franska mellan 12:30 och 14:30. Lite haövjobbigt så där när man har mycket jobbiga människor i sin grupp (kommer inte nämna namn)
Men sen så tog jag och Linnea först en sväng förbi apoteket, sen så till Solna Centrum för att hon skulle köpa en klänning och sen så drog vi till Subways i Sundbyberg och satt där i ngn timme typ. Klockan bara rusade iväg. Sen så skjutsade jag hem henne och åkte hem vid 17:40 kanske :) Mycket trevligt gummsan !! <33

Nu kom precis pappa in och sa att det va mat. Skriver kanske mer ikväll !! :D


10 Maj senkväll

Hej igen. Har under kvällen inte gjort ett skit. Ätit lite kladdkaka som syrran bakade, bloggat och fixat lite på mitt rum. Just nu sitter jag och pratar med lite folk om cannabis borde legaliserar eller inte, om dte är farligt eller inte. Vi får se vad vi kommer fram till. Jag kanske inte riktigt förstår pojkarna just nu men aja, håller inte med..

Skriver imorn. God natt på dig ! <33

10 Maj

Hello
Idag så ringde Carlos mig vid typ 11:40. Han frågade om jag skulle hänga med till hans mormor och fika hon fyllde tydligen år och han var tvungen att följa med. Men i alla fall, så jag va tvungen att skynda mig och klä på mig och vara hos han vid 13:00. Det va lite roligt att träffa hans släkt. Sen så smsade mamma att jag skulle med till mormor och äta LAX :D Det tackar man ju inte nej till. Haha äter lax som en tonårspojke, en idrottande tonårspojke. Man kan nästan tro att jag inte får ngn mat när jag äter lax. Haha neej men det är helt underbart. Så vid 17:00 va jag hemma för att åka till mormor. Hemma hos henne bestämde jag mig för att gå igenom hennes föråd och hitta lite roliga saker. Hittade faktiskt en väska som jag tog :) MYCKET FIN !!
Nu sitter jag hemma, läser lite i Dave Pelzers bok "0Pojken som inte fanns" Har redan läst "Pojken som kallades DET" Mycket bra böcker.
Ska nog tillbringa kvällen med boken och sen sitta lite framför datorn. Men ska nog sova ganska tidigt, är väldigt trött.

Hoppas du får en trevlig kväll och har haft en skön helg! <3
Skola imorn ! :(
Nationella i Fysik på Onsdag!

Du vet inte ens hur det känns att sättas i andra hand varje gång någon annan kommer in i bilden.

Tillslut orkar man inte skylla på att det är din lycka som kommer i första hand.

9 Maj

Hejsan, jag har ingen aning om hur jag egentligen kunde vakna vid 10:40 men nu blev det så. Jag brukar ju inte sova så där jätte mycket när jag har "haft roligt" kvällen innan. Men nu sitter jag här och ska klä på mig för att dra mig hemmåt från Emelie, mamma krävde mig hemma vid 13 då vi ska sy klart min klänning och sedan så kanske jag ska vara med BästaVännen för första gången på alldeles för länge. Vi får se vad vi hittar på. Vi hittar ju alltid på något :D
Men nu ska jag äta frukost med Emelie, det är typ bara hos henne jag faktiskt äter frukost. Det kanske är för att hon typ är den enda av mina vänner som äter frukost. Vi andra är lite sjuka i huvudet. Men sen så kan jag fkatiskt medge att jag är lite hungrig efter en sån givande kväll igår.
Juste nu håller jag på att lura pengarna av en kille :D

Puss och kram myrslok :D <3

Skärgårdsresan med Familjen

Mor frågade mig på fredagkvällen om jag ville följa med. Jag tackade jag, hon blev jätte glad och sa att det va länge sen vi heöa familjen gjorde något tillsammans. Sen så berättade hon att vi skulle åka hemifrån vid 07:30. Men jag kunde inte säga att jag inte orka följa med då när hon hade blivit så glad. Så jag pallra mig upp och åkte med. Det blev en helt fantastisk dag ändå! :D


Väntan klockan 08:50 på färjan som skulle ta oss till
stugan.


Lillasyster.


Hela crewet. Haha driver bara. Detta var på färjan.


Jag och lillasyster passar på att sola lite där runt 10:00
tiden.


Vi skulle gå runt ön för att titta hur det såg ut.


Visst var det helt underbart fint. Vi hade väldigt tur
med vädret också.


Smarta lilla jag bestämde mig för att doppa fötterna
i det kanske 3 grader varma vattnet.


Första bilden på mig och lillasyster tillsammans på länge.


Behövs egentligen ingen förklaring!
Helt underbart!


Direkt efter att vi hade grillat och ätit massa gott.


Vi väntade på färjan tillbaka vid 18:00.


Bye Bye Stockholms Skärgård!

8 Maj

Hejsan,
Idag ahr jag ännu en dag legat hemma i Migrän, jag är så trött på skiten. Men jag tror att jag ska ut ikväll får se vad jag hittar för roligt som jag orkar åka till. Imorn ska jag sy min klänning med morsan och sen så kanske jag ska vara med Bästavän. Det va konstigt länge sen jag träffa henne :S Men tror att det är för att vi båda har pojkvänner så vi är ju mycket med dem. Och det är ju inte så att vi planerar in vilka dagar vi ska vara med dem och vilka dagar vi ska träffas så det kan ju bli så att jag är hemma men då är hon hos honom och sen så är hon hemma men det är inte jag. Men vi får ta och fixa det där, för vi lovade faktiskt varandra att ingen kille skulle komma emellan oss, känns lite som att det har det. Men vi får se hur det blir.
Igår va jag med Pojken min hela kvällen. Det va trevligt!

Nu ska jag plugga lite med Idrottsprojketet så att jag kan skicka iväg den så fort som möjligt. Som tur är så har vi nu till den 25 på oss att göra klart HKn så det är skönt, behöver inte stressa mig till döds med den.
Juste, har städat, dammat och dammsugat hela mitt rum idag. Det blev fint :D Kände att det va lite för länge sen jag storstädade, dammet började synas på hyllorna och på skrivbordet växte högen med onödiga prylar som egentligen skulle ligga i olika korgar. Men nu är jag jätte nöjd.
När min pappa och min lillasyster kom hem började de låta som in i helvette så jag blev mycket arg. Blev så arg att jag sängde in mig i rummet och stortädade. Efter så kändes det mycket bättre. För det är så att när man har migrän så är minsta lilla ljud mycket irriterande. Så de gjorde det inte precis bättre. Men det blev bra sen.

Skriver mer ikväll. Klockan är trots allt bara 16:00 :)

Puss på dig ! <33

6 Maj

Hejsan, jag vet att det var ett tag sen jag skrev. Men det är så att mitt internet fuckar sig på datan så jag måste vara inne på mobilen. Otroligt jobbig och jag kan inte skriva i bloggen när jag är inne på datorn. Konstigt nog. Så nu sitter jag på pappas, han vill helst att jag ska sluta skriva nu så att han kan sitta här men jag ska bara skriva lite kort, sen så ska jag gå till mitt rum och platta håret. Hoppas på att det ska bli lite finare väder imorn. Även om det inte blir det så kommer jag ändå ha kortkjol och ballerina. Jag orkar inte med att det är dåligt väder. Vafan hände? :O
MenMen, idag hade jag migrän. Så jag var hemma. Men mor har fixat en tid till mig hos läkaren så att jag kan gå dit och få en rimiss till en migrän docktor så att jag kan få riktigt starka droger så att jag kan bli av med den här skiten.
Imorn har jag föreläsning och ngn annat. Carlos visste inte vad det va på eftrermiddangen när jag frågade honom. Och jag har ingen koll själv. Hehe.
Jag har HKarbeten kvar, Idrottsprojektet, esteten och Noprojektet kvar att göra. Mina HK uppdrag ska vara inne denna vecka. Idrotten ska helst vara inne denna eller nästa och non ska vara inne nästa vecka på fredag. Men vi ska bara göra ett spel så det går nog rätt bra. Efter att jag plattat håret så ska jag göra lite på non. Sen så om jag orkar så ska jag göra HK, egentligen borde jag ju göra den annars så får jag inget betyg i den, hehehe men men, man ska ju ta bort ett ämne, det är ju dock så lättförtjänta poäng. MENMEN!!!
Nu måste jag sluta skriva. Ska bara tillägga att jag och pojkvännen imorn har varit tsm i 2 veckor. Låååååång tid !! Haha för att vara mig så är det väldigt lång tid xD

Puss på dig ! <33

2 Maj

Hejsan, sitter nu hemma hos Emme och kollar på Comedy Central. Det är typ stand up comedy. Halv tittar lite sådär.
Idag vaknade jag 07:00 för att jag skulle åka med familjen till en av pappas vänners land. Vi skulle ta en båt som gick från Stavsnäs 09:00. Saken var bara den att det tar typ 1 timme att åka till Stavsnäs. Så jag va väl inte så där jätte glad över att behöva vakna så tidigt. MenMen, när jag väl var uppe så gick det mycket bra att bara gå in i bilen efter typ 20 mins påklädande, haha tog bara på mig tights och en jeanskjol, ngt linne och en tjocktröja, satte upp håret i en knut och drog på mig de biggaste glasögonen jag kunde hitta för att mina zombie ögon inte skulle synas. Hehe, nej men man ser ju inte så där jätte fräsch ut 07:00 på morgonen. Men i alla fall, på båten satt jag i min egna lilla värld och tittade ut i skärgården. Båten tog typ också 1 timme så det var rätt så skönt. Vi skulle typ åka till slutbryggan.
När vi väl kom fram drack jag massor med kaffe, satte mig i solen och stekte. Sen så skulle vi gå runt hela ön. Det var skit fint, hela Stockholms skärgård är jätte fint. Stekte i alla fall som fan, det blåste dock alldeles för mycket, så det kändes inte riktigt som att det tog så där mycket som jag ville. Kan dock medela att jag nu ser ut som en tomat. Hahaha neej men jag lovar. Jag är röd :O :(
Menmen, det går bort snart.
Efter att vi varit åte och gått i typ 1 timme. Väldigt mycket vi gjort som tagit 1 timme :S
Hehe. Då grillade vi. Jag hade beställt lax så det fick jag :D
Sen så satt jag och stekte lite mer, eftersom att det slutat blåsa så nu kändes det som att det tog mycket mera. Det va skit skönt att sitta där. Vid 17:30 fick vi börja gå mot bryggan då båten skulle ta oss tillbaka till Stockholm vid 18:00.
På väg hem så snackar jag med Emme, skulle varit med henne igår, men orka inte åka till hennes pappa och sedan åka tillbaka hem eftersom att jag skulle upp så tidigt. Så jag skulle vara med henne idag stället. Så jag åkte hem til henne och vi titta precis klart på Juno och ätit lite chips och druckigt cola :D
Haha tjockisar. Men nu sirtter jag här och har skrivit detta alldeles för långa inlägg för att ngn ska egentligen orka läsa xD Hahah.
Imorn ska jag kanske möta mamma i Solna centrum för att shoppa skor, sen så kanske jag ska hem till pojkvännen <33

Puss på dig ! Kommer lägga in bilder ngn annan dag ! <333

RSS 2.0