Jag Vill Inte Spela Glad - Caroline Af Ugglas



Poesi har ingen plats i ett hjärta som har krympt 
Och jag är ung och jag är stark
Men jag känner mig gammal och trött
Och min eld har fått näring
Men det finns ingen glöd, nej
Bara en längtan till dig - å, vem du nu är
Till dig - å, vem du nu är
Det känns som mitt liv här på jorden är ett skämt
Jag slösar bort min tid som en inkubation
Ett slags ruvande
Och när jag äntligen försöker, då spricker allt
Och du har ingen aning om
Ingen aning om hur det känns
Det där att jämt vara själv, ja, i sitt hem
Med en tyst telefon som glor som ett hån
Och där i din säng smeker tomhetens hand
Den smeker ditt hår
Den smeker ditt hår
Vill inte spela glad
Vill inte låtsas le
Vill kunna säga hur det är till dig
När allt jag vill är att må bra
Och göra allting som man ska
Ja, göra allting som man ska
Och jag önskar, jag önskar, ja, att jag var stark
Att jag kan lära mig stå upp för mig själv
Som nån som spelar i ett band
De som spelar gitarr
Ja, de som kan hålla takt
De som har makt
De som har makt
Ja, de som har makt
Nej, vill inte spela glad
Vill inte låtsas le
Jag vill kunna säga hur det är till dig
När allt jag vill är att må bra
Och göra allting som man ska
Ja, göra allting som man ska
Och jag är en idiot som älskar dig
Jag måste va en idiot som älskar dig
Jag är en idiot som älskar dig
Vill inte spela glad
Ja, jag vill inte låtsas le
Vill kunna säga hur det är till dig
När allt jag vill är att må bra
Och göra allting som man ska
Göra allting som man ska

29 April

Hej på dig du!

Idag hade jag satt klockan på 06:30 då jag skulle till YBC på möte och interjuv. YBC är den där engelska skolan som jag sökte till som andra alternativ. Det va najs när jag väl kom dit. Jag är ju ledig idag så att behöva gå upp 06:30 var ett helvette. Men så jag ställde om klockan och planerade att ringa och säga att jag va sjuk eller något sånt. Men sen så sket jag i det och gick upp ändå. Lika bra att få det gjort. Kom dock 10 min sen för att bussen inte kom. Lite halv sur blev jag då eftersom att det kanske inte är det bästa att komma för sent när man ska göra ett bra intryck!! Men, jag hade ringt och förvarnat att jag skulle komma typ 10 min sent. Han sa att det va lugnt så jag andades ut lite.
Jag vet inte ännu hur jag ska göra när det gäller den där skolan, det är mycket plugg men den ger stora chanser till att plugga utomlands, vilket jag faktiskt vill göra. Men vi får se, har ännu ett tag att bestämma mig.
Nu sitter jag här och ska nog göra klart hemkunskapen för attt förhoppningsvis kunna skicka in den tills på måndag som senast. Jag är ju faktiskt väldigt sen med den! Hehe...

Puss på dig ! <33

28 April

Hejsan :D

Idag är Sofie på väldigt bra humör. Är dock väldigt trött och lite sur på tanten på polisstationen. Humm.... Men aja jag är på bra humör ändå !
Har ett teknikprojekt som inte kräver att vi är i skolan, så jag kan sitta hemma och plugga. Skit skönt!
Mitt pass har gått ut så jag var tvungen att fixa ett nytt. Ska ju till frankrike bland annat i sommar så jag behöver ett nytt. så jag går upp och åker iväg för att fixa ett. Har igår kväll kollat på hemsidan för att titta vad som krävs. Det stod att man behöver ett papper med föräldrarnas underskrivt, så jag fixar det. Men när jag kommer dit så säger tanten att jag behöver ha med en förälder, men det stod det inte på hemsidan. Men aja. Jag och pappa ska åka dit ikväll.
Sen så pkte jag hem igen om pluggade, fixade något att äta och pluggar lite med.
Jag och pojkvännen har snart varit tillsammans i 1 vecka, fan va snabbt tiden går. Känns som att det va igår. Haha menmen, det är väl kanske bara bra. Haha..
Nu sitter jag och lyssnar på Bruce Springsteen :)

Skriver mer ikväll!

Puss på dig <3



Hade inget att göra så skulle göra en "Sarah Jessica Parker look a like"








Sommar och sol, men här sitter man inne och pluggar!

Hej igen.

Jaa som du ser så har jag fixat en helt ny header. Riktigt nöjd om jag får säga det själv. Haha känns det som att jag gör ngt jag inte borde. Haha neej men asså jag har pluggat skit mycket, så jag tog en liten paus och gjorde en ny header. Juste nu sitter jag och lyssnar på musik, Best Days av Matt White närmare bestämt. Låten är med i Shrek den tredje. En riktigt bra film. Låten är jätte bra, sommrig faktiskt.
Snart ska jag plugga lite mer teknik och sedan göra klart engelskan. Det blir nog så bra så. Hade hoppats på att laptopen hade fungerat så att jag hade kunnat sitta på balkongen, men nej den måste vara sönder. Fan!!
MenMen, får sätta mig där snart och sola lite. Haha måste plugga lite först.

Men du får ha en fortsatt bra dag så skriver jag sen :) <33

27 April

Hejsan

Sitter i skolan medans alla mina vänner är hemma. Allstå vi har teknik projekt och det är individuellt och självgåenge, alltså man får jobba precis vart man vill ngnstans, så många väljer att jobba hemifrån. Ett stort plus med Vittra att man just är så frigående att man kan få åka hem och jobba om man inte har lektioner och man får jobba hemma om man vill. Det gör inget om man missar ngn lektion för att man inte missar typ hela genomgången utan allt vi gör är mycket självgående. Det negativa är att man får oftast tänka mycket själv. Man får inte det upp punktat hur man ska göra utan man får ett uppdrag och ett datum som det ska vara inne. Sen så får jag lösa uppdraget hur man vill. Det är oftast upp till en själv hur man vill presentera sitt arbete.
Det är skit skönt när man inte har några lektioner så man kan åka hem och arbeta (sova lite sådär)
Hehe, nej men man lär sig verkligen att ta eget ansvar för man har ingen lärare som sitter och kollar hur långt man har kommit utan om man behöver hjälp med något så måste man fråga. Dock lite dåligt då jag ibland kan vara mycket lat och börjar inte med arbeta förens typ kvällen innan så jag stressar ihjäl mig. MenMen så är det ju i arbteslivet sen också så det är lika bra att jag vänjer mig med att vara sönderstressad nu.....

Haha jag vet att jag hoppar sida för det här med Vittra modellen stup i kvarten men om jag ska vara ärlig så är det lite älska, hata relation mellan mig och Vittra modellen. Jag både hatar och älskar vårt sätt att arbeta. Men jag antar att jag är mest för. Man växer som fan som människa och man får en insikt om hur det är att plugga på gymnasiet och att man nästan måste vara kritisk mot allt. Men det är nog bara bra.

Nu sitter jag och väntar på att min idrottslärare ska komma och ge mig respons på min hälsodagbok som jag skrivit. Efter det så ska jag ta moppen hem och sätta mig och plugga klart med Teknik projektet. Fick jäkligt mycket gjort på förmiddan så kanske unnar mig att sätta mig på balkongen en stund för att bättra på brännan ännu lite :D

Nu ska jag nog ändra min header igen. Haha lite av nöjet att ha en blogg är enligt min åsikt att kunna designa om och få den att se lite bättre ut varje gång. Men jag antar att jag ändrar lite väl ofta. Men vafan får nog göra någon skit snygg när jag kommer hem och sen så får jag ha den länge !! Haha.....

Men skriver senare idag hur det blev, om jag unna mig en liten solstund eller inte..
Hahahah det känns som att du verkligen sitter och nästan brinner upp av förväntningar och nyfikenhet efter att få veta hur det blev. Haha xD

men puss och kram på dig ! <33

22 April

Hello

Shit va snabbt det går. Snart är det Maj och den officiella sommarmånaden :D Underbart !
Idag hade jag Nationella i Matematik muntliga delen. Asså dte gick väl bra antar jag. Kunde gått bättre men men :P
Efter skolan har jag inte gjort sådär jätte mycket, jag har mest bara suttit och pluggat lite, tittat på tv och ätit pizza till ovanligheten. Hahah rätt länge sen.
Imorn är det också Nationella. Men jag har också inlämning på den skriftliga delen i engelska och muntligredovisning. Har också inlämning på Svenskan som jag gjort med Carlos och Tina. Men vi är inte klara. Hehe!
Men vi får skynda! Haha.
Nu ska jag göra lite engelska, får se om jag blir sittande hela kvällen :/

Juste, skaffat Spotify också !! :D Tack Carlos ! <3

Puss på dig <3333

20 April

Hejsan idag kommer jag ta ut mina aggressioner på friskolor. Asså jag är så trött på att våra scheman alltid är kaos !! Jag blir så jävla arg. Idag skulle min svenskagrupp gå på bio, men jag har ju egentligen franska då. Så då va jag tvungen eller jag kollade med min fransklärare om jag kunde göra provet på fredag istället. KAOS !! Sen så idag så får jag reda på att eftersom att jag missade musikprovet förra måndagen så måste jag göra det idag !! På eftermiddan DÅ JAG ÄR PÅ BIO ! Som jag har kämpat för!! Fan va arg jag blev, förstörde totalt min dag. Om det inte redan hade varit nog med klappkäften på bussen som inte kunde tugga tuggummi med stängd mun !!
Och eftersom att jag har musik på förmiddan så skulle jag snacka med henne och kolla om jag inte kunde göra det imorn istället efter skolan. MEN NEEJ ! Tydligen inte...
Så då var jag tvungen att sitta och åka hem från Odenplan 15:15 för att göra ett fucking jävla musikprov vid 16:00!!!!!!! Efter det var jag tvungen att rusha till Kyrkan för jag hade ledarutbildningen !!! FAN VA ARG JAG ÄR !!
Kan man inte ens få ett fucking schema att fungera!?????????

Aja, blev lugn och glad när jag väl kom till kyrkan. Det är något med de där stället som gör mig lugn.
Det va i alla fall trevligt att träffa Linnea igen som har legat hemma i Körtelfeber :/
Juste, ringde mor min när jag var på väg till kyrkan. Fick ett plötsligt sug efter pizza och frågade om hon kunde köpa till mig. Men neej det kunde hon tydligen inte. Så när jag kommer hem så är jag väl inet sådär jätte glad och trevlig. Men lilla mamma försöker göra mig glad så hon frågar vad jag vill ha. Jag stirrar surt på henne och börjar plocka fram frukt. Hon ba: Du kan ju inte äta frukt till middag. Då tittar jag surt på henne igen och fortsätter. Sen så gör jag mig en smoothy :D Fan va gott !! :D



Nu sitter jag här och lyssnar på musik och chattar lite.. Ska nog göra lite Engelska snart eftersom att jag har redovisning på torsdag. Men det blir nog bra.

Ha en underbar kväll. Pöss på dig ! <3

19 April

Hejsan.
Sorry för att jag inte skrev men jag va upptagen vettu. Va hemma hos Emme, jag och Malin skulle sova där. Vi va med lite folk och hade det väldigt roligt!! :D Vi dansa och spelade musik. Sen så däckade jag och Emme framför Rattatoui eller hur den nu stavas xD Haha. Malin sov redan. Hahaha men det va skit kul i alla fall ! :D

Idag så ska jag till min kusin som fyllt 8år och fira honom. Skrev om honom den 13de. så ska äta tårta! :D YAY!
Men jag är rätt trött så jag hoppas på att det inte är allt för mycket folk. Då kommer jag ta bebisen och gå upp till rummet och gulla med henne. Haha hon är typ 5 veckor. Skit söt!! Matilda...

Får se hur länge vi stannar där.. För vet ni va, efter att jag kommit hem från Emelie så har jag faktiskt suttit och pluggat :O Chockerande nog !! :O Det va riktigt länge sedan jag pluggade på en helg. Är lite stolt faktiskt! :D

Haha men jag vet inte hur länge jag ska stanna där, inte allt för sent i alla fall måste nog plugga lite också. Efter 2 nätter med lite vildare aktiviteter kan det vara skönt att spendera kvällen inne i värmen. För det är riktigt konstigt väder :O Man tror att det ska vara fett varmt eftersom att solen lyser, men det är skit kallt !? Weard!

Har kollat runt lite online idag på skor och kläder. Vi får se om jag beställer något. Snart sommar och sommarkläderna som börjar användas! Fan va jag älskar sommarn... Men sommarn betyder ny garderob. Har ju redan inskaffat en del, men det är mycket kvar. Finns så sjukt fina saker därute.

Nu ska jag plugga lite mer och sen så ska vi väl åka snart antar jag. Men skriver kanske ikväll, vi får se...
 
Puss på dig ! <33




Amy Winehouse - Rehab

17 April

Hejsan folket.

Allt bra idag då?
Idag har varit en lååååångsam dag. Eller asså dagen har gått fort, men jag har gjort allt i slowmotion. Alla i skolan har sett så sjukt trötta ut så det har lixom smittat av sig. Men nu är jag inte alls trött är väldigt pigg faktiskt. Satt kvar lite i skolan och sydde klart min tavla. Haha jaa jag vet att det låter konstigt. Men jag syr en textiltavla :)



Den börjar faktiskt bli riktigt fin :D

Men ikväll ska jag antingen sova hemma hos Emme eller så ska jag vara hemma och ta det lugnt. Kanske äta ute och sen mysa framför tvn med mina föräldrar. Det va länge sen asså. Men vi får se hur jag gör :) Klockan är bara ung än !!

Skriver sen vad jag bestämde mig för att göra.

Puss på dig ! <3

16 April

Hellojsan.
Haha tidernas töntigaste hälsningsfras! Fast ändå lite klitchig så där.
Men i alla fall. Sitter och lyssnar på Eminems nya låt We Made You. Grymt bra. Det va länge sen jag hörde ngt bra med honom på sistonde. Tappade lite respekten och tron om att han bara gjorde musik som betydde ngt när han gjorde den där Strip Club. Innan den va jag en trogen lyssnare men där svek han mig. Asså visst den va bra men hela grejen med låten tycker jag är nedvärderande. Trodde han visste bättre!!?

Aja, skoldagen har varit skit. Jag har tänkt på allt annat än skolan. Har typ suttit i mina egan drömmar. Har varit grymt ofokuserad. Men hehe har ju en del att tänka på också.

Men nu vill jag ut!! Verkligen. Ska kolla med ngn om denna vill hänga med ut lite.
Skriver ikväll! :)

Puss på dig ! <33



Beyonce - Scared Of Lonely

16 April

Hello

Asså shit det är redan den 16 April och det är en del saker som ska vara klara till 1 Maj. Hehe måste nog börja planera in dessa saker (det är skolsaker) Jag orkar bara inte. Jag är grymt trött på skolan och finner ingen motivation alls. Vet inte hur jag ska få tillbaka den. Trodde att det skulle bli bra efter 1 veckas vila från alla stress och skolskit men icke sa nicke. Jag är fortfarande superstressad, detta leder till att ingenting blir gjort istället. Snart får man söka hjälp, eller muta en klasskamrat som kan göra uppdragen åt en. Hehe...

Allt tog ovanligt snabbt för mig idag. Klev upp typ 06:30. Gick in i duschen, stressade inte alls. Klädde på mig, fönade håret. BEstämde mig dock för att inte ha smink, eller joo jag har mascara. Idag kör vi lite bohemienstile. Lockigt hår, bohemieninspirerad tröja och inge smink. Så idag är Sofie lite hippi. Hehe..
 
Men nu ska jag nog göra sista tucharna och sen så ska jag gå ner till bussen som kommer snart. Eller okej om 20 min men man vet aldrig hur lång tid det tar nu för tiden...

Men jag skriver mer senare idag. Puss på dig och hoppas att du får en trevlig dag! <3


Just fuck it.

Skulle bara önska en god natt! <3

Min hyllning till Alvedon och Ipren



Är dock mycket osäker på vad Ipren reklamen verkligen syftar på för smärta med tanke på positionerna som männen på reklamen har. Hehe.. Oups!!

Inre smärtor.

Hejsan.

Ska nog börja med att poängtera att jag har sjuka kramper och kommer säkert skriva om det ett antal gånger. Jag vet inte riktigt vad de är för några men aja. Måste sluta äta onyttig mat för jag tror att det kan vara det. De få gånger jag typ äter pizza, donken eller Max får jag sjukt ont i magen.
Men i alla fall. Vaknade 07:00 klev upp ur sängen, klädde på mig, gick in och borstade tänderna, sminkade mig och var helt klar. Hade dock väldigt ont i huvudet och var nästan säker på att jag skulle få ett migrän anfall. Men jag gjorde mig iordning för att gå till skolan ändå. När jag då har gjort mig helt klar och ska dra upp persiennerna smäller det typ till i mitt huvud och allt blir svart. Så det är bara att lägga sig ner i sängen tills den tillfälliga blindheten försvinner och jag kan smsa mamma som måste ringa till skolan och säga att jag är sjuk. Jag är sååååå jävla trött på min migrän.
Så nu har jag legat i min säng i ett svart rum och funderat på att bli emo och ta livet av med medans jag lider av en otrolig huvudvärk. Tro mig, du skulle inte vilja byta med mig just då.
Nu har jag äntligen börjat bli lite bättre och ska typ börja plugga. Är dock väldigt trött! Otroligt trött och har kramper i hela magen. Vet inte vad jag ska göra men ska snart äta lite mer Ipren och Alvedon. Mums!

Ha en underbar kväll, skriver kanske senare! <33

You make me feel.


14 April

Hejsan

Ska bara börja med och säga att jag är på riktigt dåligt humör. Haha det är typ precis nu du ska esc sidan och läsa ngn annans blogg hahaha. För jag kan inte precis säga att min kommer vara så humoristisk idag. Men jag uppskattar om du vill använda de framtida minuterna med att läsa mitt onödiga dravel. Haha men asså allvarligt, jag förstår inte hur du står ut. Egentligen tycker jag själv inte att det jag skriver alltid är så intressant. Men det är skönt att skriva av sig och hoppas att i alla fall någon förstår.
Idag har det väl varit en bra dag. På förmiddan satt jag och gjorde inte ett skit, bokstavligen talat. Jag satt i en soffa, lyssna på när några pratade och lyssnade på musik samtidigt. tog även ett mattepapper och låtsades vara inne i det när en lärare kom förbi. Men jag antar att det inte alls såg så verkligt ut som jag hade velat, fick en och en annan lite smått irriterad blick då och då från lärare. MenMen sånt är livet.
På eftermiddagen hade jag matteprov. Jag vet inte riktigt om det gick bra eller inte. Man kan säga att det lite är av en minneslucka. Tänkte på så mycket annat också. Men jag hoppas att jag klarar mig för betygens skull. Sen så bryr jag mig inte om det så mycket mer.
Efter skolan så gick jag över till BästaVän. Fan va jag älskar den lilla skitungen !! Hon är DUM btw. Hehe! Det är sant, hon tog borsten från mig när jag irriterade henne när hon skrev sms :O
Hon är dum!!
Sen så gick jag hem och åt pannkakor. Hihi det va gott!
Nu sitter jag här och går i deprission över hur mycket plugg jag har som ligger och vakar innan skolavslutningen om 8 veckor typ. FYFAN va skönt det kommer bli att sluta i den där skolan. Inge illa menat men behöver nya människor. Man tröttnar efter ett tag när man bara ser gamla människor hela tiden............
Och folk undrar varför jag inte umgås med så många från skolan, kom en dag och titta efter så får du se. Hehe...
Antar att jag inte har samma intressen och fungerar på ett annat sätt. Är inte som dem!!
Nu ska jag börja skriva på engelskan som jag inte ens börjat på. Den ska vara inne på torsdag. ORKAR INTE!!

Puss på dig ! <33


Dags att krypa ner i sängen gott folk.

Imorn är det skola :(
Vilket betyder att man måste gå och lägga sig tidigt idag. Fyfan !
Men ska i alla fall krypa ner i sängen nu, får se om det är ngt bra på tvn som man kan titta lite på annars är det Jon Blund time for moi.

Ha en underbar natt gott folk ! <3


13 April

Hejsan

Jadu idag har jag verkligen inte gjort ett skit. Jag har legat i min säng, ätit Ben & Jerry och varit på lite halvdåligt humör. Tror att det var för att vädret inte var bra alls.

Imorn börjar skolan, inte alls taggad. Tror att jag har mattepov också. SUCK !! Nu blev jag lite mer deppig :(
Vi får alla hålla tummarna att om jag har det imorn att det ska gå bra.
Just nu sitter jag och skriver här, har som du ser precis gjort om designen på min blogg!? Fin!?
Tittar även på ngn svensk deckare på 4an, den heter typ Moreno & tystnaden. Men jag vet inte riktigt om den är bra eller inte, den påminner väl lite om alla andra svenska deckare som Beck och Wallander. Fast jag kan nog erkänna att jag inte gett filmen en ärlig chans så jag hoppas att den WoWar mig snart för annars tappar jag snart intresset.

Nu ska jag fortsätta göra det jag gjorde innan, vilket betyder absolut inget alls. Men det är ju alltid något. Hehe.

Massa pussar på dig !! <33


13 April

Hejsan

Inatt sov Fanny hos mig. Det va kul för vi har inte setts på jag vet inte hur länge.
Vi låg i sängen och kollade på tv och lite så. Sen så nu var hon tvungen att gå hem för att de skulle iväg.
Så nu sitter jag här och har absolut dötråkigt. Jag är så grymt rastlös !!!!!! RÄDDA MIG !!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "Ellen"
Hoppas du har roligare än mig.

Puss på dig !<3

Hipp hipp Hurra !

Grattis Sebastian!

Idag fyller min sötaste kusin 8år !!

Massa grattis till han. Hoppas du får en underbar födelsedag sötaste unge !! :D <3<3<3<3



11 April och bara så ni vet så är det 2009.

Hejsan

Snart ska jag och familjen åka till mormors land och äta påskmiddag med släkten på mammas sida. Det ska väl bli skoj. Ska dock därefter åka till landet, okej det är inte så lång tid jag ska vara borta men det är ju slutet av lovet :O Då vill man ju vara hemma och panika med sina vänner över att skolan börjar snart. Men jag antar att jag får tillbringa min ledig måndag till att panika istället. Hehe.

Så detta blir nog mitt sista inlägg på detta lov, kanske skriver på söndag kväll men man kan ju knappast säga att det är lov då. Förutom för oss Vittra barn då vill säga ;)

Haha vände mig precis om och såg mitt akvarium och med en suck såg jag att jag behövde städa det. Men jag antar att jag får göra det när jag kommer hem sen.

Igår somnade jag vid typ 00 va så jäkla trött, ingen aning om varför dock. Kanske var för att man var ute hela dagen igår, för fyfan vilket fint väder det var !! :O Hahah jag vet att jag använder fyfan i helt fel sammanhang men vafan, det blir skit bra! Tror att du förstår. Hehe.

Nu ska jag bara packa klart, fixa till mig lite (för ska ju till landet så jag behöver ju inte vara för fin) men lite snygg måste man ju vara. Hehe.

Har inga pengar på mobilen så kan inte underhålla mig med folk som inte har comviq heller. Så det kommer bli en helg med typ no conection to the samhälle. Hahaha roligt va!? NEEJ! MenMen det blir nog bra. Idag får man påskägg också! :D YaY!

Skriver när jag kommer hem på Söndag.

Puss på dig !! <3<3



10 April

Hejsan

Kom precis innan för dörren efter att ha sovit hos Emelie som ni alla vet. Hon skulle jobba vid 14 så jag åkte hem tidigt. Nu har jag precis bytt om från mjukiskläder till en sommrig klänning och ska snart ner till Amanda i Sumpan och kolla på kläder med henne.
Juste har inte lagt upp mitt byte från i Onsdags!! :D Fan va fina kläder jag hittade.
Måste sy lite på min klänning nu, men jag skriver typ mer ikväll.. :D

Nya favoritserien är Little Brittan xD Hahah fyfan va roligt!!

Puss på dig <3

Hemma hos Emme..

Sitter hemma hos Emme, vi har precis tittat på Monster vs. Aliens.
Den va jätte bra :D Hahahah sjukt rolig ibland asså!! Man garva !!
Juste nu lyssnar vi på lite musik, är inne på FB och nördar oss. Hehe.

Skriver kanske senare! <3


9 April

Hejsan

Nu ska jag bara skriva ett litet kort inlägg för jag tänkte dra mig mot Emme nu. Vi ska ha en mysig hemmakväll med film och massa tjockismat!! Hahahah :D Det ska bli skit kul !!

Skriver kanske ikväll!



Jävla muppar vi är!!

7 April

HEJSAN!!

Haha idag är jag på jätte bra humör. Jag vet inte varför egentligen. Men jag antar väl att det är bra. Hade en jätte trevlig kväll igår. Tack alla ni som gjorde min kväll!!

Kommer lägga upp bilder när Malin har skickat dem till mig. Haha hatar att vara beroende av någon annan.
Men i alla fall, idag har jag tagit det skit lugnt, låg i sängen extra länge, åt nudlar och bakade kladdkaka. FYFAN va god den blev. Efter att jag gjorde det så tog jag ett långt skönt bad. FYFAN va skönt det va. Så nu sitter jag här och droppar som vilken annan liten nyduschad figur.
Ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. Får se vad man hittar på nu när Emelie har återvänt från Italien igen. Haha nu kommer hon bli extra glad över att jag nämner henne i min blogg. Haha..

Hoppas du har haft en trevlig resan gummsan! <3

Min data är fortfarande inte fixad så jag sitter ännu en gång framför lillasysters medans hon nu tjatar på mig att jag ska gå därifrån för att hon behöver den. MenMen, hon får vänta......

Tänkte gå och sätta mig på mitt feta arlse igen och glo på tv. Hahahah :D
Lite får man ju unna sig nu så här på lovet.

Men jag hoppas att du har ett lika trevligt lov som jag har! Skriver så fort jag kan.

Massa pussar !! <3333

Where is my mind?




Måste fan börja tänka nu..
Det är inte en lek längre.

6 April

Hello.

Idag så vaknade jag 09:00. Eller jag blev väckt, men det tror jag att ni fatta eftersom att jag alltid sover länge som fan! :D
Hahah men jag skulle vara hos tandläkaren idag vid 10:20. SUCK!! Jag fick gå upp tidigt bara för att dem skulle rycka i en tråd, ta ett kort och sen var det klart :O Sofie blev lite irriterad. Haha.. Men nu är jag i alla fall hemma.

Idag vet jag inte rikigt vad jag ska göra men det blir nog bra. Det kanske blir grillning ikväll :D Det är bara att höra av sig om du är intresserad. :)

Igår kväll träffade man lite folk på kvällen.. Var lite överallt.
på dagen va jag och Malin hemma för att min släkt kom och skulle fira mig. Fick mera pengar och berlocker till mitt armband. YAY !

Just nu har jag rätt ont i magen och huvudet, funderar på att gå och sova. Men heheh borde vara ute i det fina vädret. Men jag är trött :(

Nu ska jag få födelsedagsbilderna av Malin! :D YAY !! :D
Dom åker upp på Facebook :D

Massa pussar till dig din underbara person!! <33
(Haha jag ska börja ge alla komplimanger hela tiden, göra vårt kalla samhälle lite varmare)

5 April

Hejsan,
Jadu det va ett tag sen jag skrev. Men min data fuckar sig som vanligt så jag måste vara inne på mobilen. Och av ngn konstig anledning funkar ju inte det.. MenMen, just för tillfället funkar min data så då passar jag på att skriva..

Fyllde år igår :D FYFAN va roligt jag hade!! FYFAN!! :D
16år och bästa födelsedagen på länge. Nu ser jag att mitt nätverk och data börjar fucka sig igen.. Men jag får prata med med dig om du vill mer privat..

Ha en underbar kväll!! Pussar!! <333

2 April

Hejsan

Jag vet att jag typ inte skrivoit på skit länge, men jag har faktiskt mina orsaker. Mitt internet på datan fuckar sig så jag måste vara inne på msn och shit genom mobilen, det går bra, men kan dock inte skriva på bloggen. Fuck iPhone ibland asså. Men i alla fall, har ändå haft skit mycket i skolan så jag har knappt varit inne på datan...
Men jag tänkte väl att jag skulle skriva lite nu när jag är hemma hos Amanda, så får jag försöka fixa mitt internet under lovet.
På lördag fyller jag år :D 16 Vettni !! :D
Det blir att fira mig hela lovet !! Hahahah en fördel med att ha långledigt efter ens födelsedag. På lördagkväll ska jag och Malin sova hos hennes pappa i Bålsta. Det kommer bli galet kul ! ;)
Vi får se vad vi ska göra där.....

Idag så hade vi en rätt skön dag, på förmiddan hade vi engelska, hehe va inte alls klar med de jag skulle, menmen, livet går inte under. Satt och snacka skit med Yuri, Tina, Carlos och Ronald, . Heheh :D
På eftermiddan hade vi Svenska, då såg vi på Flyga Drake, eftersom att vi har läst hela boken. Filmen SÖG !! Hahah neej men boken va jätte bra det va kanske därför inte filmen va lika bra. Hahah det går ju inte att göra samma suce när det gäller film baserad på bok.

Efter skolan så va jag och Amanda och ngra till i Solna, Amanda skulle köpa en foundation. Sen så åkte vi hem till henne och baka !! Hahah tjockisar som vi är!! :D
Haha nu sitter Amanda och kollar igenom min mobil medans jag skriver ! :D

Sen så ska jag hem tror jag.. Vi får se :)

Massa pussar och kramar! <33

RSS 2.0