24 Juni

Hello, sitter i sängen och ska snart lägga mig. Är ju sjuk så det är rätt så tidiga kvällar för mig. Men imorn ska jag och Emme bada, eller jag ska i alla fall bättra på solbrännan. Kanske inte ska bada eftersom att jag är dräng förkyld och det är mycket kllt i vattnet. Men sola ska jag. Så det blir upp tidigt och sola under soltimmarna. Sedan får vi se vad som händer på kvällen, beror helt på hur jag mår och om jag orkar.
Idag kom mormor och hjälpte mig städa rummet, det blev en storstädning och nu är allt lika rent som på ett sjukhus. Tack mormor! Hon hade med sig pannkakor och jordgubbar :D Sedan var jag och pappa på ÖB för att hitta någon luftmadrass att sova på i Frankrike som jag sedan kan lämna där. Köpte även en ficklampa och lite sånt som man kan behöva.

Ett klokt ord för natten och imorn!
Om livet nu är skapt för att vara orättvist, hur kan vi då säga att det är orättvist när det är rättvist att alla har det orättvist!?

Puss på dig! <3

23 Juni

Hello, idag har jag inte gjort så jätte mycket, har i princip suttit inne och tittat på tv. Det ser inte bättre ut i sjukdomsbilden. MenMen, på frdag är det grönalund med lite folk :D

Idag kom nya My Fitness Coach Wii i brevlådan :D





Puss och kram dude! <3

23 Juni

Hello, sitter i soffan och tittar på Sjukhuset. Är sjuk som fan.. :(
Men i alla fall, igår fick jag en sköldpadda :D Han är skit söt och fick heta Mårten. Sprallig som fan. Simmar runt, och när han är på land så springer han in i allt och man får passa hela tiden för han kan springa över bordskanter och in i saker. Det är jätte roligt att se.


Idag har och jag Pojkvännen 2 månader också! :D Ska se till att träffa han en kort stund! <333

Puss på dig! <3

I wish I could babe!

Det finns ord man vill yttra men som känns som en omöjlighet...

22 Juni

Hejsan det är nu en bra bit in på sommarlovet och det börjar kännas som att det verkligen är lov nu. Sorgligt nog ligger jag i soffan med snuva och har i stora drag tappat rösten. Otroligt tråkigt eftersom att det ska bli fina vänder hela veckan och jag kommer nog lilla inne och ha de tråkigt. Hade jätte ont i halsen så jag tog moppen ner till Prisextra och köpte Ben&Jerry, så jävla gott. Men tyvär så tappade jag rösten efter det ändå. Men jag hoppas att det blir bättre snart så att jag kan ut och umgås. I veckan är det bara jag och pappa hemma, mamma och Ina åkte idag ner till skåne för att bo en vecka hos Morfar och Maggan. Det är klart skönt att de åker men kommer sakna er.
Den 11 åker jag och Malin ner till Frankrike, har inget innan det planerat. Förutom att Pojkvännen åker till Danmark den 5 Juli och sedan åker han till Rom den 15. Så det blir ungefär 2 veckor om inte mer utan varandra. Men får passa på att pussa på honom så mycket som möjligt nu när han är hemma. Synd bara att jag är sjuk för man vill ju inte smitta, men det löser sig nog.

Nu ska jag titta på Amerikanska Ballar av Stål och få mig ett gott skratt i tystnad eftersom att jag i princip inte har ngågon röst kvar.
Puss på dig! <3

20 Juni

Hejsan, snart åker jag till Taizé. Kommer vara utan pojkvännen i 2 veckor. Och nu säger mor att jag kanske måste följa med till Skåne på måndag och vara borta i 1 vecka. Jag vet inte vad jag tycker om det. Men jag antar att det kan vara skönt, det ska ju bli fint väder och jag kan bättra på solbrännan, men jag kommer vara där rätt länge utan vänner och utan pojkvännen. Kommer säkert sakna er som fan. Men jag har ju i alla fall dator hoppas jag. Under helgen har jag varit på Bästaväns land i Sthlms Skärgård och firat midsommar. Det var tyvär mycket dåligt väder så mesta av tiden spenderade vi inne. Malin fick med mig på en promenad som slutade med att vi gick och gick i 3 timmar och var genomblöta och kalla. Nu sitter jag här med ont i kroppen efter att ha gått och spännt mig av kyla och ont i fötterna efter att ha gått flera mil i ballerina.
Under tiden att jag varit hemma har jag hunnit städa lite och blivit inlåst. Med resten av familjen på utsidan och jag på insidan. Nu är även låssmeden inlåst xD Hahah Mycket komiskt....

Ska snart duscha och sedan ska jag kanske träffa pojken min vid 20 kanske då han kommer hem från Eskilstuna där han har firat midsommar. Kommer lägga upp bilder från helgen lite senare.

Puss på dig och ha en underbar fortsatt helg! <33

God natt folket!

Tänkte bara skriva god natt innan jag ka gå och lägga mig och sedan inte skriva förens på lördag kväller eller ngt. Jag och Malin åker troligtvis på morgonen så att vi är där rätt så tidigt. Nu ska jag bara chatta lite mer och sedan ska jag lägga mig och läsa i min underbara bok! Kärlekens Historia! Mycket sorglig.

Puss på dig och hoppas att du får en underbar midsommar!

PS. Om ngn kommer ihåg kanske du kan smsa mig imorn bitti och skriva att jag inte får glömma kameran ;)

<3

17 Juni

Hello, nu så håller jag på och packar. Jag ska nämligen till Malins mormors land över helgen. Vi åker dit beroede på vad vädret är, är det fint åker vi på morgonen och är det dåligt åker vi på kvällen. Det ska bli skönt att komma bort från stadn ett tag. Har inge comviq kompis och inga pengar så jag är okontaktbar, men det vet ni ju redan...

Nu sitter jag här och är allmänt ar på omvärlden. Lyssnar på Pixies och är arg. Heheheh men dte går över snart, snackar med pojkvännen. Han är rätt bra på att få en på bättre humör! Jag är så glad att jag har dig! <33

Puss på dig! <3

17 Juni

Hello, sitter nu hemma, har gjort nu ett tag. Kom hem vid 13:00 ungefär. Jag har städat, lagat mat, dukat och sovit. Haha jag somna under Pineapple express, grymt bra film men jag har sett den förut och jag var grymt trött så jag somnade. Men nu har jag ätit och sitter i sängen och är lite lätt irriterad över att Mac inte har paint. Vill göra om min design men jag kan inte komma underfund med hur Photoshop fungerar :O Ngn som vill göra en design åt mig? Kanske göra om hela sidan kanske? Jag är inte alls så bra på sånt där!? Vore helt underbart! Personen får även skriva sitt namn på sidan att den har gjort den :D
Men i alla fall! Jag blev bjuden över till Emme idag, men jag orkade inte gå, bra om jag stannar hemma lite. Jag har varit borta jätte mycket nu så mina föräldrar börjar föreslå att jag flyttar hem igen även om jag vet att de tycker att det är skönt att jag inte är hemma så mycket.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ha för mig hela kvällen, men en smoothie och en bra film sitter aldrig fel. Eller vad säger du?

Puss på dig! <3

15 Juni

Hejsan nu ligger jag här i sängen efter en utmattande dag. Eller asså okej, den ahr inte varit så utmatande. Vaknade hemma hos pojkvännen, vi kolla på film tönta oss och sen så åkte jag hem. Skulle till Polisen på sånt där ungdomsråd, men jag mådde inte så bra så jag struntade i det och var hemma istället. Sen så kom jag på att jag hade glömt lite saker hemma hos Carlos, så jag fick åka och hämta dem hos honom. Han hade lite vänner där så jag stannade ett tag men sen så åkte jag hem. Jag är väldigt trött faktiskt och kommer nog sova snart. För imorn har jag bara två saker planerat. Duscha och söka jobb.

Skriver mer imorn. Puss på dig <3

13 Juni

Hejsan, nu är det första dagen på sommarlovet! Bästa sommarn på länge hoppas jag!

Sommarlöften                           

  • Få upp kontakten till olidlig bästavänskap med Malin älsklingen!
  • Inte tänka lika mycket utan bara vara.
  • Vara på landet och bara stressa av, då jag vekligen behöver det.
  • Säga precis vad jag tycker om folk.
  • Vara olydig!
  • Köra så mycket som möjligt!
  • Inte göra av med så mycket pengar.
  • Söka egen lägenhet och skaffajobb till hösten.
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, har inget planerat. Ska nog ringa bästavän! <3

12 Juni

Hejsan, kom precis hem. Har varit hos pojkvännen. Vi gjorde väl inte sådär jätte mycket. Orkade inte vara hemma även om mor min sa att det var bäst om jag var hemma! Men aja, jag har haft det trevligt. Är dock på lite halvdåligt humör, "en liten fågel viskar att" Sofie har bråkat med sin far. Skriver väl mer imorn antar jag. Får se vad jag ska hitta på :)

Puss och god natt! <3

Avslutningsmiddagsklänning!


12 Juni Skolavslutning

Hejsan, har precis kommit hem efter att ha ätit avslutningslunch med familjen. För idag hade jag avslutning och sutar nu nian. Kommer nu gå ut i det verkliga livet och plugga med det jag har valt att plugga med. Det har varit en dag med blandade känslor och man känner att ibland så slår det en att man kanske inte kommer träffa alla dessa människor igen, även om de jag verkligen vill träffa kommer jag att träffa, men alla de andra som jag inte lärt känna än da? Som jag vill prata med och lära känna. Men jag antar att dagens tekniker gör att vi kan alla håll kontakten hur lågt bort man än bor. Så jag hoppas att hela Vittra i Frösunda har ett fortsatt trevligt liv och pluggar på som fan, vill inte träffa på någon av er som arbetare på Donken eller som parkstädare! Plugga och lyckas eftersom att kunskap är makt!

Igår hade vi avslutningsmiddag, tänkte lägga upp lite bilder för er som inte var med!




Sen så har vi skolavslutningen idag också!




Puss och kram!

8 Juni

Hello idag är det shoppingdag med mormor. Vi ska snart iväg, tänkte vara där till 10 när de öppnar. Detta kommer ta några timmar hehe.

           Inköpslista:                                 

  • Axelbandslös BH
  • Klänning till skolavslutningen
  • Halsband
  • Armband
  • Nylonstrumpbyxor
  • Örhängen

Och massa annat som känns passande till skolavslutningen :D
Hehe sen så måste jag ju hem och skriva klart brevet som jag måste skriva idag, skälet till att jag är ledig idag, eller asås jag är ju inte ledig, är bara hemma och skriver brevet eftersom att det kommer ny elever till skolan som ska kolla på skolan och eftersom att jag ska slúta i den så behöver inte jag vara där. Hihi :D

Nu ska jag borsta håret och klä på mig !
God morgon och ha en fortsatt trevlig morgon! <333


7 Juni

Hejsan jag vet att jag är otroligt dålig på att uppdatera. Hehe men jag har hft fullt upp så jag har i princip kommit hem och laggt mig i sängen och somnat. Men nu sitter jag hemma så jag tänkte att jag skulle skriva. Har inte haft på datorn på jag vet inte hur länge. I helgen har jag väl inte gjort så jätte mycket. sov hos pojkvännen fredag till lördag, grymt mys.
Okej jag kanske ska börja från början. I Måndags hade jag vanliga lektioner, på tisdag skulle jag till kyrkan för att träffa alla som ska med till Frankrike i sommar. i Onsdags var jag och fick info om någon ljusbehandling, lite najs. På eftermiddan var jag på Carlos mosters student, riktigt trevligt. I Torsdags var jag på min systers kompis student på GQ.Väldigt trevligt det med. Sen så i fredags var jag ju hos Carlos. Igår så kom jag hem på kvällen. Skule gått ut men jag bråkade lite med far min så humöret var ju inte precis på topp, så jag bestämde mig för att mysa hemma i sängen istället. Sen så idag har jag städat, bytt sängkläder, duschat och massa mer. Så nu är jag trött och ska alldeles strax sätta mig ned och äta tacos med familjen, Senare ikväll ska jag till mormor och sova där för imorn ska jag och mormor shoppa hela dagen, Vi ska köpa klänning, smycken och massa annat inför avslutningen och så. Det ska bli mys, min mormor är så cool hon. Juste, jag är ledig imorn, eller asså jag ska skriva ett brev om min tid på Vittra i Frösunda, som senast ska vara inne vid 18:00 imorn. Men det hinner jag ju skriva på typ 15 min, men jag tänkte ändå börja med den idag.

Nu ska jag äta, puss på dig! Ha en trevlig söndagskväll! <3

RSS 2.0